latinica | ћирилица

Актуелности

Годишњице су лепе прилике за подсећања на дане развоја. Лепше је када се на наш успех осврнемо у друштву које прати и подржава наш рад. Због ситуације са Ковидом били смо принуђени да направимо паузу, стога нисмо две године уназад организовали коктел, међутим нисмо стали са радом и са активностима, већ смо се прилагодили времену и условима. За 13 година, колико постојимо и радимо, остварили смо више значајних резултата. Спроводимо друштвено одговорне акције, али уједно радимо и на оснаживању наших чланова.

Објављени су списак добитника и одобрени износи у склопу пројекта "Да се лакше дише".

Зрењанински пословни круг - ЗРЕПОК у циљу унапређења услова живота грађана Средњобанатског управног округа и подизања свести о значају зелених површина и животне средине, путем финансијске помоћи додељује донације пројектима, који подстичу укључивање грађана у уређење и озелењавање јавних површина.

Народни музеј у Зрењанину средином августа организује манифестацију под називом „Банатски дани теку“. Циљ манифестације је да се јавности представи и промовише културно наслеђе и елементи мултикултуралне средине каква је наша.

Чланови Зрењанинског пословног круга донели су одлуку да финансијски помогну организаторима Фестивала "Слободан Бурсаћ" са донацијом у износу од 200,000.00 динара.

Јуче је, на Техничком факултету „Михајло Пупин“ одржана промоција десетог циклуса пројекта Летња стручна пракса, које Зрењанински пословни круг спроводи у сарадњи са Унијом послодаваца Србије – послодавцима Зрењанина, а уз подршку Управе града.

Иако је за многе компаније 2021. година била кризна, за лидера у продаји керамичких плочица „Керамику Јовановић” и ћерке фирме то није случај. У години изазова завршен је велики пројекат „Хармонија” (зграда у Обилићевој улици). У децембру је окончана градња савременог логистичког центра у Индустријској зони „Југоисток”, који се простире на 12.000 метара квадратних. У току је припрема за почетак градње стамбно-пословног комплекса у Панчевачкој улици надомак стамбене зграде „Лепа Брена”.

Током прошле недеље, одржана је BUSINESS TRENDS конференција – најзначајнији бизнис догађај године. Конференција је реализована 14. априла, у хотелу Hyatt Regency, у Београду, а један од говорника је био и Горан Ковачевић.

Удружење Зрењанински пословни круг - ЗРЕПОК одлучило је да донира медицинску опрему Општој болници "Ђорђе Јоановић" у Зрењанину. У питању је донација вредна 800 хиљада динара.

Чланови Зрењанинског пословног круга на јучерашњем скупу са новинарима разговарали су о пословању фирми ЗРЕПОК-а у 2021. години.

Компанија Гомекс са поносом истиче да је директор и оснивач овог трговинског ланца, Горан Ковачевић, сврстан на Данасову листу најутицајнијих личности у Граду Зрењанину за претходну годину.

Онлајн регистар непореских дажбина обухватио је више од 2.000 непореских дажбина (таксе и накнаде за коришћење јавних добара) са републичког, локалног и покрајинског нивоа и то је досад најсвеобухватнија евиденција обавеза које грађани и привреда имају према држави мимо пореза. 

07. децембра 2021. године, на годишњој седници Скупштине „ЗРЕПОК“-а, чланови Удружења су тајним изјашњавањем изабрали новог Председника „Зрењанинског пословног круга“ као и чланове Извршног одбора.

На основу раније расписаног конкурса, издвојили смо пројекте озелењавања су ове године подржани у оквиру акције "Да се лакше дише".

Александра Танасијевић рођена је 1. јануара 1970. године. Она је актуелни секретар Црвеног крста Зрењанин (од 2002. године). Успешно води организацију у овим тешким временима и похвално је то што је уложила много енергије и двогодишњи несебичан рад у израду монографије „Традиција хуманости – 140 година Црвеног крста Зрењанин“.

Зрењанински пословни круг - ЗРЕПОК расписао је Јавни позив за достављање предлога пројекта за финансирање пројеката у циљу унапређења животног окружења грађана.

Зрењанински пословни круг заједно са Унијом послодаваца Србије - послодавци Зрењанина организује предавање „Маркетинг у дигитално доба“ које ће се одржати у великој сали Културног центра, у четвртак, 16. септембра 2021. године, са почетком у 9 часова.

Просечна плата у Зрењанину износи око 60.000 динара, према званичним подацима. Међутим, око 30% запослених има натпросечне плате и она зависи од посла којим се баве и од стручне спреме. Да ли послодавци могу да нађу адекватне стручњаке и колико морају да их плате, као и да ли ће плате расти, погледајте у прилогу телевизије Сантос чији је саговорник био председник ЗРЕПОК-а, Будимир Јовановић.

Зрењанинско предузеће „Petkus Engineering“ је пригодном свечаношћу обележило леп јубилеј, десет година успешног пословања. Била је то прилика да се окупе пословни партнери, сарадници, запослени и пријатељи, да се присете почетака, да се сумирају досадашњи пословни успеси и најаве планови.

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија