latinica | ћирилица

Борислав Умићевић нови председник ЗРЕПОК-а

05.12.2023

Са задовољством вас обавештавамо да је на недавно одржаној седници Скупштине удружења ЗРЕПОК, тајним гласањем изабран нови председник.

Борислав Умићевић, власник фирме УМ-ИНГ је дугогодишњи члан ЗРЕПОК-а. Господин Умићевић је у јавности препознат по својим изузетним професионалним квалитетима, друштвено одговорним акцијама али и као велики љубитељ уметности и културе. Биографију Борислава Умићевића можете прочитати овде.

Бивши и нови председник ЗРЕПОК-а - Горан Ковачевић ( лево) и Борислав Умићевић ( десно) 

Компанија Борислава Умићевића,  „УМ-ИНГ” (Умићевић инжењеринг) основана је у нашем граду 2005. године. Седиште се налази у Индустријској зони Багљаш аеродром 12. Захваљујући успешном пословању фирма се развијала и расла тако да је то данас систем од три правна субјекта: „УМ-ИНГ” доо, „Петкус инжењеринг” доо и „Петкус процес контрол” доо. У том систему је данас запослено преко 50 радника.
Компанија успешно обавља радове у земљи и све више у иностранству. Мимо држава из окружења, послују у Русији, Украјини, Казахстану, Катару, Либану, Етиопији.

Чланови Удружења ЗРЕПОК су сигурни да ће богато искуство Борислава Умићевића допринети успешном вођењу удружења у наредном периоду.

Овим путем захваљујемо свим члановима удружења на учешћу у тајном гласању и доприносу процесу избора новог председника. Верујемо да ће заједнички напор и подршка чланства бити кључни фактори у остваривању наших циљева.

 На децембарској седници Скупштине Удружење је верификовало одлуку у вези са пријемом новог члана и пријатеља Удружења. Нови члан ЗРЕПОК-а је Николин Сурдућан из компаније General Solutions SLN, док је нови пријатељ Удружења, адвокат Ђорђе Матић. 

 

на слици -( с лева на десно ) Горан Ковачевић, Николин Сурдућан, Ђорђе Матић и нови председник ЗРЕПОК-а, Борислав Умићевић

 

 

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија