latinica | ћирилица

ВЕОМА УСПЕШНА ПОСЛОВНА ГОДИНА ЗА “ВАЛОР”

06.12.2017

Запослени у зрењанинском предузећу “Валор” протеклог викенда обележили су крај још једне успешне пословне године. Власник “Валора” Стева Kочалка је у обраћању запосленима истакао да ће ова 2017. година, по свему судећи, бити рекордна у пословању.

Власник “Валора” Стева Kочалка са запосленима

-Ово је успех свих нас – истакао је Kочалка и захвалио се свим запосленима на залагању.

 

Kочалка је као новину у овој години истакао увоз пива Стеигер (поред прошлогодишњег увоза Ван Пур-а). Оно што је још важније, то је да је “Валор”, први пут од када послује, почео са извозом: већ 10 шлепера реализовано је са купцем у Европској унији.

 

Ове године инвестирано је у обнову возног парка, набавку виљушкара, а тако ће се наставити и наредне године, како би се олакшало пословање и унапредила услуга.

 

Kао новину у 2018. години, Kочалка је предложио модел награде за најбоље оцењену радњу. Запослени у најбољој радњи као награду ће добити тринаесту плату.

 

И још једна лепа новина.

Kако би се стимулисао наталитет, власник “Валора” Стева Kочалка донео је одлуку да ће сваки радник за треће дете у породици добијати месечно по 10.000 динара до навршених 18 година живота детета.

 

На свечаности која је одржана у ресторану “Трофеј” уручене су и јубиларне награде за оне запослене који су верни “Валору” 10 и више година.

Јубиларне награде добили су Наташа Бабић, Миодраг Гавански, Зденко Јањатовић, Јован Радаковић и Данијела Сушић.

 

Текст преузет са линка: https://www.zrenjaninski.com/veoma-uspesna-poslovna-godina-za-valor/?platform=hootsuite

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија