latinica | ћирилица

ВЛАДИМИР МИЛОВИЋ, НОВИ ЧЛАН ЗРЕПОК-А

06.12.2018

Зрењанински пословни круг – ЗРЕПОК је богатији за још једног члана. Владимир Миловић, генерални директор Дијаманта је са компанијом коју представља ушао у ЗРЕПОК.

Свима нама добро позната компанија Дијамант највећи је произвођач јестивих уља и водећи произвођач маргарина, биљних масти, мајонеза и деликатесних производа на бази мајонеза у Србији и ЗРЕПОК је поносан на чињеницу што је таква компанија постала фирма чланица Удружења.

Владимир Миловић, рођен је 1977 године. Живи и ради у Зрењанину, што је ЗРЕПОК-у приоритет приликом избора нових чланова. У Дијаманту се запослио 2004. године. На почетку своје пословне каријере обављао је послове менаџера за увоз и извоз, потом је радио у сектору за маркетинг и развој.
2014. године је прешао да ради у ПИК Врбовец. На месту регионалног директора продаје у тој компанији задржао се до септембра 2016. године. Потом се вратио у Дијамант и од априла 2017. обавља функцију генералног директора.
Владимир Миловић је посвећен креирању и развоју новог модела пословања Дијаманта, модернизацији производног процеса и унапређивању технологије. Посебно се истиче у успостављању боље сарадње са локалним добављачимо што је веома важно за развој наше средине.

Владимир Миловић је приликом потписивања Приступнице рекао, да са задовољством прихвата позив за учлањење у ЗРЕПОК и захвалио се на указаном поверењу и изразио наду да ће својим ангажманом у ЗРЕПОК-у дати допринос даљем развоју нашег региона.


Владимир Миловић ( лево) , директор Дијаманта потписује приступницу
на слици десно- Драгољуб Бјелоглав, председник ЗРЕПОК-а

 

чланови ЗРЕПОК-а
с лева на десно – Жељко Исаков ( ISCO), Владимир Миловић ( Дијамант),
Драгољуб Бјелоглав (Company BB) и Драган Видаковић ( Импел)

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија