latinica | ћирилица

ГОМЕКС ПОДРЖАО ФОТО САФАРИ

05.06.2018

За добар фото-сафари није потребно да идете на далеке луксузне дестинације и не морате да имате врхунску опрему. Оно што морате да имате јесу добро око и жеља да направите савршену фотографију. То су по други пут потврдили учесници манифестације Фото сафари у Јаши Томићу, који су се минулог викенда окупили у заиста великом броју. На манифестацији је било више од 80 фотографа из различитих делова Србије, а дошли су и гости из Румуније.

Позиву организатора да пружи подршку овом заиста несвакидашњем догађају, компанија ГОМЕКС одазвала се са великим задовољством. Била нам је част што смо имали прилику да се дружимо са истинским љубитељима фотографије који су током боравка у Јаши Томићу имали само речи хвале за организаторе и мештане.

Фотографисале су се улице, пијаца, Тамиш, долма, стара католичка црква, али и све оно што заокружује причу једног банатског места са богатом историјом као што је Јаша. Посебан утисак оставила је тура аутентичним превозом – трактором и приколицом са које се фотографисала природа и Тамиш. Осим историјских знаменитости, фотографи су имали прилику да фотографишу и наступ КУД “Јандрија Томић Ћић” из Крајишника и домаће радиности вредних јашинских жена.

Све фотографије са сафарија ће бити представљене на изложби крајем септембра када ће се бирати три најбоље. Обезбеђене су и новчане награде за фотографије које ће оцењивати стручни жири. Такође, посетиоци изложбе ће имати прилику да изаберу три најбоље фотографије по њиховом мишљењу. Они који буду најбољи по оцени публике, могу да рачунају на робне награде. Реч је о опреми која је потребна за фотографисање.

 

ИЗВОР: ГОМЕКС

 

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија