latinica | ћирилица

ФИРМА ЧЛАНИЦА ,,ЗРЕПОК"-А, ГОМЕКС ОТВОРИО МАЛОПРОДАЈНИ ОБЈЕКАТ “СТРЕЛИШТЕ”

04.02.2018

Нова карика у трговачком ланцу ГОМЕКС-а од петка, 2. фебруара, јесте малопродајни објекат “Стрелиште”, у истоименом делу града Панчева, на адреси улица Вељка Влаховића бб.

gomex-streliste

Супермаркет “Стрелиште” простире се на 340 квадратних метара продајног простора, а након завршене обуке у ГОМЕКС Тренинг центру, овде је запослено четрнаест нових радника.

 

Малопродајни објекат “Стрелиште” располаже са три касе, месарицом, воћарицом, млекарицом… и уређен је по ГОМЕX стандардима предвиђеним за супермаркете. Потрошачима је асортиман од преко 5.000 артикала на располагању за куповину радним данима и суботом од 7 до 22 сата, као и недељом од 7 до 21 час.

gomex-maloprodaja 

Додатна погодност за купце у “Стрелишту” је ГОМЕКС инфо пулт.

 

“Сви корисници Касице Бројалице, коришћењем овог пулта, могу добити информације о ценама артикала који се купују уз нашу лоyалтy картицу, као и о стању Кеширића и другим, за кориснике Бројалице, важним подацима. На дан отварања малопродајног објекта “Стрелиште” потрошаче смо упознали и са ГОМЕX промо тимом, који им је омогућио да уживају у промоцији и дегустацији нових производа из породице робне марке “1/1″ – питама и гибаницама”, кажу у зрењанинској компанији ГОМЕКС.

gomex

 

Извор: Портал Зрењанински

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија