latinica | ћирилица

ДЕЛЕГАЦИЈА ДЕЛТА ХОЛДИНГА НА ЧЕЛУ СА МИРОСЛАВОМ МИШКОВИЋЕМ ПОСЕТИЛА ЗРЕПОК

13.12.2018

У понедељак, 10. децембра 2018. године, чланови Зрењанинског пословног круга угостили су представнике компаније "Делта Холдинг". Испред "Делта Холдинга", Зрењанински пословни круг посетили су Председник компаније Мирослав Мишковић, Виши потпредседник за стратегију и развој Марија Десивојевић Цветковић и Потпредседник Живорад Васић.

На састанку који је одржан у просторијама ЗРЕПОК-а, присутни су разменили искуства везана за стратешко планирање предузећа. Господин Мирослав Мишковић испричао је члановима ЗРЕПОК-а на који начин и на којим принципима је развијао своју пословну империју, као и на основу којих карактеристика бира своје сараднике.

Приликом ове посете, Мирослав Мишковић је представио своју књигу "Ја, тајкун" која је издата ове године. Књига која је имала запажен наступ на Међународном београдском сајму књига, од стране критичара и привредника оцењена је као својеврсни уджбеник за економију, а привукла је пажњу како домаћих тако и иностраних медија. Књига "Ја, тајкун" представља аутобиографију у којој Мирослав Мишковић по први пут говори о детаљима свог пословања који су интригирали јавност.

 

 

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија