latinica | ћирилица

ДРАГОЉУБ БЈЕЛОГЛАВ - НОВИ ПРЕДСЕДНИК ЗРЕПОК-А

06.12.2017

Дана, 05. децембра 2017. године, на годишњој седници Скупштине „ЗРЕПОК“-а, чланови Удружења су  тајним изјашњавањем изабрали новог Председника „Зрењанинског пословног круга“.

 

Највећи број гласова добио је Драгољуб Бјелоглав, који је један од оснивача „ЗРЕПОК“-а, а од оснивања Удружења је био члан Извршног одбора.

 

Досадашњем Председнику, Стеви Кочалки је истекао мандат од две године.

 

Избором новог председника и чланова Извршног одбора „ЗРЕПОК“ доказује да га карактеришу основна начела демократије у погледу права избора, принципа замењивости и смењивости. Овом одлуком, скупштина „ЗРЕПОК“-а жели да  покаже и јединство чланства и континуитет у деловању без обзира ко води и представља организацију.

 

Нови Председник ЗРЕПОК-а, Драгољуб Бјелоглав основну школу је завршио у Међи, а средњу школу у Зрењанину. Потом своје школовање наставља на Техничком факултету „Михајло Пупин“ у Зрењанину и стиче звање Дипломирани инжењер за развој машинске струке. 1997. године заједно са братом оснива самосталну трговинску радњу „STR BB“,  која куповином Друштвеног Предузећа „Вележ“ Житиште у процесу приватизације прераста у „BB Trade“ АД. У оквиру ове компаније данас послују, свима нама добро познати Персу маркети.

Стари председник са новим председником

  1. године оснива предузеће „Company BB“ које се сада бави производњом месних и млечних прерађевина. У својој досадашњој каријери радио на руководећим позицијама у „BB Trade“-у и „Company BB“-у. Драгољуб Бјелоглав са својом породичном компанијом запошљава укупно 900 радника, добитник је више награда и признања за успешан породични бизнис, изузетне менаџерске вештине. Оснивач је Домаћег трговачког ланца „ДТЛ“-а.

 

Поред председника, на децембарској Скупштини „ЗРЕПОК“-а у 2017. години, изабран је и нови састав Извршног одбора којег сада чине, Будимир Јовановић (заменик председника), Драган Видаковић и досадашњи председник Стева Кочалка.

 

Чланови „ЗРЕПОК“-а су нарочито поносни на чињеницу да су и након осам година од оснивања, 7 од 9 оснивача и даље активни чланови у раду удружења и да је ЗРЕПОК богатији за два нова члана. У 2015. години Удружењу је приступио Борислав Умићевић, док је од јуче нови члан ЗРЕПОК-а Жељко Исаков, оснивач и власник фирме ISCO доо.

 

Жељко Исаков нови цлан ЗРЕПОК-а

Осим одлуке о избору новог председника и чланова Извршног одбора, на скупштини je једногласно прихваћен за новoг пријатељa „ЗРЕПОК“-а Роман Бугар, оснивач Зрењанинске филхармоније.

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија