latinica | ћирилица

ДРУГИ РОЂЕНДАН ШАБАЧКОГ ТОТАЛ-А

12.10.2018

Бројним акцијама, попустима, промоцијама и дегустацијама, у недељу, 7. октобра обележен је други рођендан највећег малопродајног објекта у ГОМЕKС-овом систему - Супермаркета ТОТАЛ у Шапцу.

Супермаркет је тог дана својим потрошачима понудио бројне артикле по "тотално" ниским ценама "раме уз раме" са оним производима који су на редовним акцијама.

Више десетина добављача радило је промоције на пултовима који су били распоређени широм објекта, па је било прилике и да се дегустирају квалитетни сухомеснати и пекарски производи, сиреви, торте, сокови, кафе...

Рођенданско славље увеличали су неизоставни аниматори и забављачи деце. Најмлађи посетиоци шабачког ТОТАЛ-а тако су имали прилику да се друже са популарним стрип јунаком Спајдерменом, кловном и мађионичарем, као и да уживају у сјајној представи на платоу испред објекта.

Тачно у подне, управо уз помоћ најмлађих, угашене су две свећице на великој рођенданској торти уз неизоставну песмицу "Срећан рођендан" коју су углас певали и потрошачи и запослени у ТОТАЛ-у.

Дружење и добро расположење потрајало је до касних поподневних сати, на задовољство свих присутних.

 

ИЗВОР: www.gomex.rs

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија