latinica | ћирилица

ЗРЕПОК ПОДРЖАО ОРГАНИЗАЦИЈУ ДВА ФЕСТИВАЛА И ОДЛАЗАК ЧЛАНОВА ХЕНДИ СПОРТА У БЕРЛИН

18.05.2023

Данас мали број људи има енергију и ентузијазам да организује активности и догађаје од друштвеног значаја. Овим путем одајемо част свима који несебично улажу себе у стварање једног лепшег Зрењанина.
ЗРЕПОК-у је стало до средине у којој фирме чланице послују и стало нам је до људи који су спремни да издвоје своје време, знање и друге ресурсе како би улепшали животе наших суграђана. Догађаји као што су Фестивал хорова "Слободан Бурсаћ", фестивал "Здрав живот" су догађаји који су у складу са ЗРЕПОК-овим стратешким циљевима.

Горан Ковачевић, председник ЗРЕПОК-а ( лево) и Владимир Стојковић - директор Сестивала хорова " Слободан Бурсаћ"

Као што знате наш циљ је стварање бољих услова за живот и рад у Зрењанину.
Одлучили смо да донацијама подржимо организације које ће у наредном периоду учинити све што је у њиховој моћи да обогате културни живот Града.Горан Ковачевић - Председник ЗРЕПОК-а ( лево) са Александром Вујиновић из Удружења Здрав живот и Бориславом Нухановићем из Хенди спорта


А поред фестивала одлучили смо да доделимо донацију и Хенди спорту. Поносни смо на наше суграђане, чланове Хенди спорта који вредно тренирају и путују за Берлин на Летње Олимпијске игре Специјалне олимпијаде. Желимо им много успеха!


ЗРЕПОК подржао организацију Хорског фестивала Слободан Бурсаћ, организацију фестивала Здрав живот и одлазак чланова Хенди спорта на Летње Олимпијске игре Специјалне олимпијаде са укупно 250 хиљада динара.

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија