latinica | ћирилица

"ЗРЕПОК"-У ПРИСТУПИО НОВИ ЧЛАН, ЗРЕЊАНИНСКА ФИРМА „УМ-ИНГ“ И ЊЕН ОСНИВАЧ Г-ДИН БОРИСЛАВ УМИЋЕВИЋ

14.07.2015

Дана 14.07.2015. године, господин Борислав Умићевић, оснивач фирме „УМ - ИНГ“ Зрењанин, свечаним потписивањем приступнице у просторијама удружења, постао је нови, девети по реду, члан „ЗРЕПОК“-а.

 

„УМ-ИНГ“ Зрењанин, чији је покретач г-дин Борислав Умићевић, као и са њом повезана фирма „ПЕТКУС Балкан“ се баве пројектовањем, изградњом индустријских и других комплекса, производњом процесне опреме, складишних капацитета и консултантским активностима у вези са пословањем и управљањем пословима из области пољопривреде користећи најновије технологије пројектовања и производње. Круна њиховог успеха је изградња дорадног центра за семенску робу „KWS“ у Бечеју. Пројекат у вредности од 30 милиона евра су у целости, по систему „кључ у руке“ реализовали у рекордном року. Прочитајте Чланак о Борислaву Умићевићу у дневном листу Политика од 12. Јула 2015. Године.

 

Борислав Умићевић је познати зрењанински привредник доказан у фабрици уља „Дијамант” где се запослио 1977, и где је годинама је радио као директор производње и развоја. У периоду његовог ангажовања ова фирма доживела велики успон. Ту је стекао огромно искуство и многи га сврставају у сам европски врх, када је реч о познавању технологије производње уља и других деривата од уљарица.

 

Прочитајте Биографију Борислава Умићевића.

 

Борислава Умићевића је за члана „ЗРЕПОК-а“ предложио један од оснивача и члан Удружења, г-дин Војислав Мркшић. Према речима господина Мркшића, кроз вишегодишњу успешну пословну сарадњу са „УМ-ИНГ“-ом је увидео да је господин Умићевић изузетно успешан пословни човек и угледна особа, доказана у свом послу, изврстан стручњак у својој области и веома уважен и поштован у нашој средини. Господина Борислава Умићевића су тајним изјашњавањем једногласно прихватили сви постојећи чланови Удружења, и након шесте седнице скупштине одржане 6. Јула 2015. године ЗРЕПОК му је и формално понудио чланство у организацији, што је он са одушевљењем прихватио.

 

Са радошћу прихватам позив за учлањење у ЗРЕПОК и захваљујем се на избору и указаном поверењу, а уједно и изражавам лично уверење и наду да ћу својим чланством и радом у ЗРЕПОК-у дати скромни допринос даљем развоју нашег града и региона. Велико ми је задовољство и част да постанем део тима који представља „Зрењанински пословни круг – ЗРЕПОК“ – изјавио је господин Борислав Умићевић приликом потписивања Приступнице 14.07.2015. године у просторијама „ЗРЕПОК“-а.

 

Председник Удружења Драган Видаковић и Борислав Умићевић након потписивања Приступнице


Из статута „ЗРЕПОК“-а:
„Члан „ЗРЕПОК“-а може бити особа која је за место живљења и рада изабрала град Зрењанин или регион Средњобанатског округа чији је Зрењанин центар.
Чланство у организацији је добровољно, а одлуку о пријему нових чланова доноси Скупштина Удружења на писмено образложени предлог било којег постојећег члана Скупштине и то једногласном одлуком Скупштине.
Члан „ЗРЕПОК“-а мора бити пословно успешна и угледна особа доказана у свом послу у било
којој области привређивања и уважена у средини у којој живи и ради.
Пословно успешном особом се може сматрати предузетник, оснивач, власник, сувласник, директор или менаџер фирме која у континуитету послује минимално 5 година са успехом.
Фирма коју представља нови члан се сматра успешном уколико остварује годишњи приход од минимално 1 милион ЕУР-а.
Угледном се сматра особа која је у свом радном и животном окружењу завредела поштовање, није конфликтна личност, није, нити је била у сукобу са законом, и која у јавности нема негативан одијум. Нови члан мора бити прихватљив за све постојеће чланове“.

 

Оснивачи и чланови ЗРЕПОК-а са новим чланом – с лева на десно Будимир Јовановић, Драган Видаковић, Борислав Умићевић и Војислав Мркшић

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија