latinica | ћирилица

ИЗАБРАНО НОВО РУКОВОДСТВО „ЗРЕПОК“-А

01.12.2015

На својој редовној, годишњој седници, 01.12.2015. тачно шест година по оснивању, скупштина „Зрењанинског пословног круга“ је донела одлуку о избору новог председника с обзиром да је досадашњем председнику Драгану Видаковићу истекао трећи мандат за редом. Избор је обављен тајним изјашњавањем, а највећи број гласова је добио Стева Кочалка који је један од оснивача „ЗРЕПОК“-а, а у претходна два мандата је био и члан Извршног одбора.

 

Стева Кочалка је основну школу похађао у Житишту, након тога је завршио Гимназију - правни смер у време усмереног образовања. Потом своје школовање наставља у Новом Саду на Правном факултету, где стиче звање дипломираног правника.
1993. године је основао предузеће за дистрибуцију пића „ВАЛОР“ које сада упошљава 180 људи и представља једног од највећих дистрибутера пића у нашој земљи. Ожењен је и отац троје деце.

 

Поред председника, изабран је и нови састав Извршног одбора којег сада чине, Будимир Јовановић (заменик председника), Драгољуб Бјелогав и досадашњи председник Драган Видаковић.

 

На слици лево Драган Видаковић, бивши председник Удружења са новим председником Стевом Кочалком


Избором новог председника и чланова Извршног одбора „ЗРЕПОК“ доказује да га карактеришу основна начела демократије у погледу права избора, и принципа замењивости и смењивости. Овом одлуком, скупштина „ЗРЕПОК“-а жели да покаже и јединство чланства и континуитет у деловању без обзира ко води и представља организацију.

 

Чланови „ЗРЕПОК“-а су нарочито поносни на чињеницу да су, шест година од оснивања, 7 од 9 оснивача и даље активни чланови у раду удружења.

 

Осим одлуке о избору новог председника и чланова Извршног одбора, на скупштини су једногласно прихваћени за нове пријатеље „ЗРЕПОК“-а Др Дејан Молнар и Бранислав Гута Грубачки.

 

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија