latinica | ћирилица

КОМПАНИЈА ГОМЕКС ПАРТНЕР ОВОГОДИШЊЕГ ШАБАЧКОГ ЛЕТЊАГ ФЕСТИВАЛА

08.08.2019

Током прва четири дана августа одржан је седамнаести Шабачки летњи фестивал, манифестација по којој је овај град познат и ван граница Србије. Компанија ГОМЕКС била је официјелни партнер овогодишњег ШЛФ-а (Шабачког Летњег Фестивала).

Музичка манифестација која окупља бендове са простора бивше Југославије. Публици су се током четири фестивалска дана представили: „Слонз“, „Кристали“, „Ехо Тон“, „Bad Copy“, „Мајдан“, „Smoke Mardeljano“, „Гоблини“, “Београдски Синдикат”, “Земља Грува”, Даворин Боговић и Рамбо Амадеус”.

Квалитет овог фестивал се огледа и у томе што је на њему спроведено и мноштво програма који представља мање познате и недовољно афирмисане ствараоце. Поводом свечаног отварања Шабачког летњег фестивала културни састав “Кристали” је обележио 25 година од изласка првог албума, док је спектакуларним наступом Београдског Синдиката у недељу завршен овогодишњи Шабачки летњи фестивал.

Интересовање публике је било потпуно очекивано јер је свих фестивалских вечери шабачка тврђава била попуњена до последњег места. Посебан куриозитет фестивала је сама локација која га чини посебно привлачним - унутрашњост тврђаве која датира из 17. века и археолошки локалитет у споју са модерним духом, дају овом простору посебну харизму.

Фестивал је до сада угостио више од 170 извођац̌а, уз посебно залагање за афирмацију младих музичких талената. Подршка компаније ГОМЕКС Шабачком летњем фестивалу није изостала ни овога пута, добра сарадња између организатора ШЛФ-а и наше компаније ће се наставити и у будућности.

 

 

Извор: Гомекс

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија