latinica | ћирилица

КОМПАНИЈА ЧЛАНИЦА ЗРЕПОК-А, ГОМЕКС, ОБЕЛЕЖИЛА 24. РОЂЕНДАН

08.04.2019

Компанија Гомекс обележила је 24. рођендан низом акција и изненађења за потрошаче, приређеним у свим малопродајним објектима. У Супермаркету „Тотал“, петнаестак добављача организовало је дегустације и поделу поклона, што је у потпуности било у складу са рођенданском атмосфером.

 

 

Према речима Недељка Голушина, маркетинг менаџера ове компаније, рођендани су прилика да се сумирају постигнути резултати и да се најаве они планови који ће додатно утицати на угођај потрошача.

– Гомекс данас има 2000 запослених радника, 166 малопродајних објеката, два дистрибутивна центра, један расхладно- дистрибутивни центар. У плану је да у току ове године отворимо отврање још једног дистрибутивног центра јер планирао проширење на подручју централне Србије, односно, да почнемо са конкретном реализацијом плана да постанемо национални трговачки ланац, каже Голушин.

Трговачки ланац је рођендан прославио уз слоган „24 године идеалан спој искуства и свежине“.

– Свега овога свакако не би било да нема наших потрошача са којима имамо једну квалитетан однос. Све њихове идеје, искуства и запажања, и пре свега критике, увек су добродошле јер се на основу тога планирају наши даљи пословни потези. Оно што је најважније, одавно смо схватили да нисмо ми потребни нашим потрошачима, него они нама, поручио је наш саговорник.

 

Извор: Портал I Love Zrenjanin

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија