latinica | ћирилица

КОМПАНИЈА „ГОМЕКС” ПОКРОВИТЕЉ МАНИФЕСТАЦИЈЕ „БЕЛОЦРКВАНСКИ КАРНЕВАЛ”

08.07.2019

Најзначајнија туристичка манифестација општине Бела Црква „Белоцрквански карневал”, почела је у понедељак, 24. јуна, свечаним отварањем на платоу испред Народне библиотеке и потрајала је све до недеље 30. јуна. Традиција ове манифестације је дуга и сваке године изнова посетиоци у њој уживају изнова.

Међу покровитељима догађаја, и ове године била је компанија „Гомекс”.

Током карневала организовани су концерти, изложбе и књижевне вечери, а одржани су и Дечији карневал и избор за „Мисс клинцезу и клинца” који су награђени пригодним пакетима компаније ГОМЕКС.

Међународни жири који су чинили представници Федерације европских карневалских градова, имао је тежак задатак да прогласи клинца и клинцезу са најлепшим осмехом, најшармантније и мис клинцезу и мистера клинца.

У категорији „Најлепши осмех“ победицима су проглашени Ана Перић и Александар Миленковић. Ленте са натписом „Мис и Мистер шарма“ добили су Лара Милер и Милан Ковачевић док су титулу „Мис клинцеза и Мистер клинац“ понели Дуња Андрејић и Стефан Миленковић.

Сва деца су добила поклоне од „Гомекс”-а , лепо су се дружили и забављали, тако да је на крају осмех био на лицу свих клинцеза и клинаца.

У такмичењу за најуређенију башту, двориште и терасу победници су били: Ивана и Жељко Марковић из Црвене Цркве, Косара и Бранислав Ђорђевић из Црвене Цркве док је треће место припало Радојки Николић из Беле Цркве.

Извор: Портал  I love Zrenjanin

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија