latinica | ћирилица

ОДРЖАНА ОДБРАНА ПРОЈЕКТНИХ РАДОВА У ОКВИРУ „ЛЕТЊЕ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ“

31.10.2016

У понедељак, 31.10.2016. године, на Техничком факултету „Михајло Пупин“ у Зрењанину, одржана је одбрана пројектних радова у оквиру шестог циклуса пројекта Летње стручне праксе, који се реализује у организацији Техничког факултета „Михајло Пупин“, „ЗРЕПОК“-а, „УПС-Послодавци Зрењанина“ и Града Зрењанина.

Подсећања ради, након расписаног конкурса, маја месеца ове године, за обављање летње стручне праксе у 2016. години, у складу са постављеним критеријумима, изабрано је 20 студената и почетком јула месеца почела је и реализација програма „Летње стручне праксе 2016.“. Студенти су током лета обављали праксу у фирмама чланица „ЗРЕПОК“-а, односно у фирмама „Уније послодаваца Србије – Послодавци Зрењанина“.

За рад студената и помоћ у реализацији задатака били су задужени ментори из фирми у којима су студенти обављали праксу у оквиру које је студентима омогућено да стекну и прва практична знања и искуства из области студија које изучавају. Студенти су били у обавези да током праксе ураде Пројектни задатак, а процес целокупне Летње стручне праксе се завршио презентацијом и одбраном радова који су студенти вршили пред комисијом.

На слици Петар Никић, праксу је обављао у компанији “И-такси навигатор“

Након тога, петочлана комисија (професори са  Факултета: Елеонора Десница, Дејан Ђорђевић и Далибор Добриловић, прошлогодишњи победник пројекта Ивана Петров и један представник „ЗРЕПОК“-а: Драгољуб Бјелоглав) оценила је кандидате и изабрала најбољег међу њима

У пројекту су учествовали:

Назив фирме Студент Број освојених бодова на одбрани
Progressive media Небојша Татамиров 653
BB company Мирко Мијајловић 652
Импел Марко Ђуровски 636
Digiwear Драгана Ћулум 631
Сувенир 023 Јована Илијевски 631
I-taxi navigator Никола Перовић 630
Pro pet recycling Стефан Марјанов 627
Патрол 023 Велибор Премчевски 626
Огрев Николина Пилиповић 625
Gomex Иван Бабић 621
Термика Љубомир Мошорински 621
I-taxi navigator Петар Никић 613
Неимар Тамара Коматина 612
Дигинет Тијана Ђокић 602
УПС-послодавци Зрењанина Мирјана Станисављев 597
BB company Драган Лазић 584
Pro pet recycling Филип Татић 580
Млекопродукт Исидора Левић 571
Керамика Јовановић Мирослав Адамов 559

Првопласирани Небојша Татамиров, праксу је радио у компанији „Progressive media“, тема пројектног задатка: Онлајн промоција услуга компаније  Progressive media.

Другопласирани Мирко Мијајловић, праксу је обављао у компанији ББ трејд. Радио је на изради Андроид апликације за контролу цена.

Трећепласирани Марко Ђуровски, је био ангажован у Импелу, бавио се Имплементацијом апликације за бекаповање клијентских рачунара.

Мирко Мијајловић је био ангажован у ББ трејду

На слици чланови Комисије са студентима. Лево Драгољуб Бјелоглав, члан ЗРЕПОК-а и Елеонора Десница, професорка ТФ Михајло Пупин

„Зрењанински пословни круг – ЗРЕПОК“ честита свим студентима на одличним пројектним решењима и захваљује се партнерима Техничком факултету „Михајло Пупин“, УПС- Послодавци Зрењанина и Граду Зрењанину на изузетној сарадњи.

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија