latinica | ћирилица

ОДРЖАН ДЕВЕТИ РАДНИ ДОРУЧАК СА НОВИНАРИМА

28.05.2019

У уторак, 28. маја 2019. године, чланови Зрењанинског пословног круга одржали су традиционални радни састанак са представнцима медија. Овим поводом, представљени су пословни резултати 23 фирме чланице које у 2018. години збирно бележе раст пословних прихода и добитака, али и броја запослених.

Удео пословних прихода и нето добитка фирми чланица ЗРЕПОК-а у 2018. години чини готово трећину укупних прихода и добити у приватном сектору на подручју Средњобанатског округа. Према статистичким подацима, укупан приход приватних предузећа у округу претходне године износио је 160.735.955.000 динара, од чега су 48.507.536.000 динара приходи компанија чланица удружења.Такође, фирме ЗРЕПОК-а запошљавају 23% запослених у приватном сектору.

На састанку са новинарима, представници ЗРЕПОК-а су разговарали о актуелним проблемима у локалној средини, са акцетном на проблематици саобраћаја и саобраћајне сигнализације, градског и приградскoг саобраћаја, унапређења услова живота и изгледа града, унапређења рада Градске управе и недостатка стратегије за спречавање одлива становништва и досељавање младих из других средина.

Присутни чланови су истакли да је ЗРЕПОК спреман је да учествује у решавању ових изазова кроз предлоге и иницијативе, али и конкретне акције.

 

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија