latinica | ћирилица

ОДРЖАН ТРЕЋИ ХУМАНИТАРНИ ПОРОДИЧНИ ДАН КОМПАНИЈЕ ГОМЕКС

28.08.2019

Првог дана традиционалне манифестације „Дани пива Зрењанин 2019.” компанија ГОМЕКС је организовала целовечерњи програм под називом хуманитарни „Family Day”, на главном градском тргу у Зрењанину.

Манифестација је започела хуманитарном ревијом кошарке "Дај кош - погоди за живот" у оквиру које су заинтересовани могли да „шицају” слободна бацања на кош, а улазница је била скроман добровољни прилог. Целокупан приход је намењен фондацији "Заједно за живот", хуманитарној организацији која пружа подршку оболелој деци и њиховим породицама.

У настваку је уследио „Soundlovers Mini” дечији караоке фестивал. На овом јединственом музичком догађају чули су звуци дечијих песама до касно у ноћ. Сви учесници су се лепо провели, добили дипломе и поклон пакетиће а најбољи су освојили вредне награде, пехар и нови ЛЕД телевизор које је обезбедила компанија ГОМЕKC.

У пратећем делу програма за најмлађе обезбеђен је face painting где је Елза осликавала лица у омиљене супер јунаке. Са посетиоцима су се дружили и Лепотица и звер, Маша и меда, дечије плесне групе, мажореткиње, као и многи, многи други.

 

Извор: Гомекс

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија