latinica | ћирилица

ОТВОРЕНИ МАЛОПРОДАЈНИ ОБЈЕКТИ КОМПАНИЈЕ ГОМЕКС У ЧАЧКУ И БАНАТСКОМ НОВОМ СЕЛУ

24.06.2019

Мини маркет “Чачак Центар” простире се на 181 м2 продајног простора, а након завршене обуке у нашем Тренинг центру, овде је запослено дванаест нових колега и колегиница. МПО “Чачак Центар” располаже са две касе, месарицом, воћарицом, млекарицом… и уређен је по ГОМЕКС стандардима предвиђеним за суперете. Потрошачима је асортиман од близу 3000 артикала на располагању за куповину сваког дана од 7 до 20:45.

Суперета “Банатско Ново Село” на територији града Панчева простире се на 300 м2 продајног простора, а након завршене обуке у нашем Тренинг центру, овде је запослено дванаест нових колега и колегиница. Објекат располаже са две касе, а радно време је радним данима и суботом од 07 до 20:45 као и недељом од 7 до 13.

“Значајно је истаћи да је у обе продавнице постављен млин за кафу који потрошачима, љубитељима кафе омогућава да комбинацијом три квалитетне врсте зрна припреме и самељу своју омиљену мешавину. Посебно смо поносни што ћемо и у овим продавницама бити у прилици да нашим потрошачима понудимо бројне артикле робних марки ГОМЕКС-а: 1/1, Увек Треба, Панони, Квак и најновију у овој породици ПЛ-а робну марку “Граничар”. Реакције оних који су се уверили у висок квалитет и приступачне цене меса и месних производа из линије “Граничар”, нарочито када су у питању наше кобасице у МАП паковању и у вакуум паковању су изузетно позитивне, што нам је добар сигнал да ће и купци у МПО “Чачак Центар” и “Банатско Ново Село” делити слично искуство”, рекао је Недељко Голушин маркетинг менаџер компаније Гомекс.

Извор: ЗРклик

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија