latinica | ћирилица

ОТВОРЕН, РЕНОВИРАН И ПРОШИРЕН ГОМЕX-ОВ ОБЈЕКАТ У ВРШЦУ

10.07.2020

На радост потрошача, наша компанија је у четвртак, 9. јула, отворила реновирани малопродајни објекат у Вршцу, који поред новог изгледа има и више простора. Потрошачи ће бити у прилици да уживају у проширеној понуди и новом визуелном идентитету - поручују из компаније Гомекс.

Објекат је опремљен најновијим расхладним витринама и замрзивачима, а поред најсавременије опреме, и Гомекс-ова пекара је добила нови изглед, па ће сваког дана купце дочекати и свеже печени пекарски производи, као и нова врста хлеба.

За љубазну и брзу услугу брине се 17 запослених, а у овом објекту се, уз стандардну понуду, увек налази и одличан избор меса у МАП паковању из нашег Расхладно-дистрибутивног центра.

Одељење за свеже воће и поврће је такође проширено.

У складу са препорукама Владе Републике Србије, и у овом, као и у свим осталим Гомекс маркетима широм земље, спроведене су и примењују се све мере заштите здравља потрошача и запослених.

Радови на овом објекту су завршени у рекордно кратком временском року, а објекат "Фонтана" је усклађен са новим стандардима за малопродајне објекте у нашем систему. Компанија “Гомекс” ће и током ове године наставити да обнавља своја продајна места, као и да им даје нови изглед и функционалност.

Извор: Гомекс

 

 

Фото: Гомекс

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија