latinica | ћирилица

ОТВОРЕН ДЕСЕТИ ОБЈЕКАТ КОМПАНИЈЕ ГОМЕКС У НОВОМ САДУ

18.02.2020

Од петка, 31. јануара, нова карика у трговачком ланцу ГОМЕКС-а је још један малопродајни објекат у Новом Саду. Овај објекат, који послује у форми мини-маркета, радиће под називом "Подбара", а налази се на адреси Јаше Игњатовића 7-9.

Савремено опремљена одељења воћа и поврћа, месаре, кутак за здраву храну - уз пријатно осветљење и модеран ентеријер – уређени су по ГОМЕКС стандардима предвиђеним за мини-маркете. О квалитету услуге брине се осморо новозапослених колегиница и колега.

Оно што ће посебно обрадовати купце ГОМЕКС-а јесте то што ће увек моћи да рачунају на квалитетно свеже свињско, јунеће и пилеће месо. Поред свежег меса, у понуди је месо у МАП паковањима њихове робне марке “Граничар”, који је постао и заштитни знак ГОМЕКС-овог ланца.

Из компаније истичу да су посебно поносни што ће и у овој продавници бити у прилици да својим потрошачима понуде бројне артикле робних марки ГОМЕКС-а: 1/1, Увек Треба, Панони, Квак и многе друге.

Трудили смо се да продајни простор буде тако организован да потрошачи могу брзо и једноставно да купе све што им је потребно - од свежих производа (меса, воћа и поврћа) до артикала који задовољавају остале потребе - истичу у компанији ГОМЕКС.

За потрошаче су обезбедили плаћање платним картицама, готовином, чековима, а од недавно и Дина Пост кард картицом на рате. Осим тога, добро је познат и Гомекс loyalty програм уз картицу Картицу Бројалицу.

На дан отварања, Новосађане су дочекале велике акције, попусти као и бројна изненађења и поклони. Продајни простор овог објекта простире се на 190 м2, а потрошачима је на располагању асортиман од 3500 различитих артикала. Радно време је од понедељка до недеље, од 07 до 20:45.

 

Извор: Гомекс

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија