latinica | ћирилица

ОТВОРЕН НОВИ "ПЕРСУ" МАРКЕТ У БАНАТСКОМ КАРАЂОРЂЕВУ

05.06.2018

Пресецањем црвене траке, у суботу 02. јуна, свечано је отворен нови ПерСу маркет у Банатском Карађорђеву на адреси Ђуре Јакшића 24/а. Ваш омиљени СуПер комшија, променио је своју адресу и место становања, како би Вам омогућио пријатнију и угоднију свакодневну куповину.

Врата новог ПерСу маркета су отворена радним данима и суботом од 06:30 до 21:30 часова и недељом од 07 до 20 часова, где након завршене обуке у ПерСу тренинг центру спремно чека наших осам колега и колегиница.

На 200 м2 продајног простора, ова суперета нуди преко 4.000 различитих артикала, водећих домаћих и светских брендова, а две СуПер касе омогућавају брзу, лаку и удобну свакодневну куповину.

На дан отварања, знатижељне потрошаче је поред бројиних акцијских снижења и промотивних активности, дочекао нов и модерно уређен ентеријер, са рафовима прилагођеним висини купаца. Из понуде издвајамо одељење свежег меса у МАП паковању, врхунског квалитета и контролисаног порекла, али и увек свежег воћа и поврћа по СуПер ценама.

Од самог тренутка отварања, упркос киши која је неуморно падала, овај ПерСу маркет спремно је дочекао велики број својих највернијих купаца и даровао их СуПер поклонима. Два најсрећнија потрошача на поклон су добила Самсунг ЛЕД ТВ, док је свака 50. куповина била за 1 динар. И ту није крај изненађењима, првих двадесет потрошача обрадовано је поклон пакетима ПерСу, Белкино&Деликато, док је свака куповина на излазу из новоотвореног објекта дарована поклоном пријатеља ПерСу маркета.

DSCN4623

 

ИЗВОР: ПерСу

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија