latinica | ћирилица

"ПЕРСУ" МАРКЕТИ, ФИРМА ЧЛАНИЦА ЗРЕПОК-А ПОТПИСАЛА ПАРТНЕРСКИ УГОВОР СА КУЛТУРНИМ ЦЕНТРОМ

28.05.2018

У оквиру партнерства са Културним центром Зрењанина, ПерСу маркети уложиће два милиона динара у развој Културног центра, а исти износ уложиће и град Зрењанин, те ће укупна инвестиција износити четири милиона динара. Ову институцију, која ове године прославља јубиларних 40 година постојања, годишње посети око 100.000 људи, а инвестија у инфраструктурне и програмске пројекте, као и покретање Клуба пријатеља културе, омогућиће Културном центру да у потпуности преузме улогу коју има када је реч о потребама и квалитету културних садржаја заједнице.

„Ово је наш начин да се захвалимо суграђанима на поверењу које нам указују све ове године. Подршка локалној инсититуцији културе још једна је у низу активности ПерСу маркета којима желимо да подржимо развој локалне заједнице и унапредимо квалитет живота у нашим местима. Сматрамо да само кроз овакве пројекте кампања „Наше, нама вредно“ може у потпуности да заживи.“, изјавио је Дарко Бјелоглав, директор трговинског ланца ПерСу.

Први човек града Зрењанина, Чедомир Јањић, овим подовом изјавио је: „Ово је важан моменат за даљи развој нашег града и добар пример како јавни и приватни сектор могу да сарађују на општу добробит свих грађана.“

Горан Маринковић, директор Културног центра Зрењанин је додао и да ће ова инвестиција омогућити Културном центру да оснажи своју улогу и тиме допринесе побољшању друштвеног и културног живота града.

Ово партнерство, део је стратешког пројекта, који трговински ланац ПерСу спроводи под слоганом Наше, нама вредно.

BOJ_9262

 

BOJ_9282

 

BOJ_9296

 

ИЗВОР: PerSu

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија