latinica | ћирилица

ПЕРСУ МАРКЕТИ БРИНУ О НАЈУГРОЖЕНИНИМА - АКЦИЈА "ТОПЛИ ДИНАР" ПРЕРАСЛА У ТРАДИЦИЈУ

28.10.2019

Велика хуманитарна акција ПерСу маркета „Топли динар“ почела је првим даном текућег месеца и трајаће до 31. октобра. Од сваког рачуна оствареног у ПерСу маркетима у овом периоду, биће издвојен по један динар како би се од сакупљеног новца, у вредности већој од милион и по динара, купио огрев за 100 породица којима је помоћ потребна.

„Хуманитарну акцију „Топли динар“ организујемо пету годину заредом. До сада смо, заједно са својим суграђанима, угрејали 400 комшијских домова. Верујемо да ћемо уз помоћ наших потрошача ове године обезбедити огрев за још 100 породица. Тај број може бити већи, уколико се више суграђана одазове нашем позиву и да свој допринос. Што се више рачуна оствари у ПерСу маркетима током октобра месеца, више породица из нашег комшилука ће бити обезбеђено огревом за целу зиму“, кажу у ПерСу маркетима.

Циљ акције је да се помогне најугроженијим грађанима, кроз директну и транспарентну помоћ и уједно помогне и додатно допринесе заједници. Огрев ће бити набављен одмах након завршетка акције и прикупљања средстава, а уручење је планирано у првој недељи новембра како би породице спремно дочекале предстојећу зиму.

Извор: I love Zrenjanin

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија