latinica | ћирилица

ПЕРСУ МАРКЕТИ ДАРУЈУ СВАКУ НОВОРОЂЕНУ БЕБУ СВОЈИХ ЗАПОСЛЕНИХ

14.01.2020

ПерСу маркети настављају да дарују своје запослене, који се остваре у улози родитеља. Одлуком руководства ПерСу маркета сви запослени који постану родитељи у 2020. години, добиће финансијску подршку у износу од 30 000 динара, као и поклон пакет у коме се налазе производи намењени новорођеним члановима ПерСу заједнице.

Цео пројекат је назван „СУПЕР БЕБА“ јер је, како се наводи из компаније, инспирисан управо њиховим запосленима за које верују да ће бити и супер родитељи.

У 2020. улазимо са много идеја, резолуција, планова, а подршку у свему нам свакодневно пружају наши запослени. Како ће неки од њих у овој години постати родитељи, желимо да дарујемо њихове бебе. Надамо се да ће овај наш корак допринети и повећању наталитета, те да ће се број новорођених беба повећати у свим местима у којима послујемо, изјавио је Дарко Бјелоглав, директор у компанији ПерСу.

Повећање зарада и пројекат „СУПЕР БЕБЕ“ прве су у низу акција које ће компанија предузети и тиме потврдити репутацију доброг послодавца. Уједно, то је и начин да ПреСу каже хвала својим запосленима, који су како наводи руководство, допринели да се ПерСу маркети од других разликују управо по љубазности, предусретљивости и искреној комшијској подршци.

 

Извор: I love Zrenjanin

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија