latinica | ћирилица

ПЕРСУ МАРКЕТИ ПОДРЖАЛИ САЈАМ ПРИВРЕДЕ ЗРБИЗНЕТ

25.09.2019

Компанија ПерСу и ове године подржала је међународни привредни сајам ЗрБизНет, који је по трећи пут организован у Зрењанину, у периоду од 19. до 21. септембра.

Као генерални покровитељи, ПерСу маркети представили су јавности резултате пројекта под називом ˝Наши смо˝, који је успешно покренут на прошлогодишњем сајму. Циљ пројекта је развој и оснаживање локалне привреде, на тај начин што пружа прилику малим и средњим предузећима да своје производе пласирају у преко 145 ПерСу маркета широм Војводине.

На овај начин помаже се и покреће развој локалних средина, побољшава квалитет живота у сваком месту, кроз доступност здравих, домаћих, локалних производа, иза којих стоје јединствено порекло, традиција, квалитет и рецептура.

 

  • Желимо да нашим потрошачима, учинимо овакве производе доступним, а произвођачима, односно нашим будућим партнерима олакшамо пласман и услове пословања, поручују из ПерСу маркета.

 

ПЕРСУ ПРУЖИО ПОДРШКУ ЛОКАЛНИМ ПРОИЗВОЂАЧИМА

Кроз овај пројекат, током претходне године остварена је сарадња са десет локалних произвођача, док је током ове године остварена са нових девет, а тренутно су у току преговори са четири произвођача, махом прехрамбених производа.

Сајам ЗрБизНет је од изузетне важности за заједницу, јер као све масовнија манифестација омогућава директан пословни контакт многим привредницима, како малим предузећима, тако и средњим и великим, да се међусобно повежу, да унапреде своје пословање новим знањем и искуством и тиме допринесу свеукупном развоју заједнице. У складу са овогодишњом темом сајма, а то је Дигитална трансформација, ПерСу маркети позвали су све произвођаче, као и добављаче услуга, да посете онлине платформу www.nasenamavredno.rs  и на тај начин, једноставно и брзо се потенцијално укључе у пројекат Наши смо, додали су.

 

 

Извор: Портал I love Zrenjanin

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија