latinica | ћирилица

ПЕРСУ МАРКЕТИ ПОРУЧИЛИ - ДОБРО ИДЕ У КРУГ

20.06.2019

Манифестација под називом “Кутак за дечији тренутак” одржана је у недељу, 16. Јуна, у дворишту Каштела Ечка, под покровитељством ПерСу маркета. Аниматори и деца из зрењанинских основних школа угостили су децу из Дечијег села из Сремске Каменице. Иако је у недељу температура била доста изнад тридесет степени, то није спречило десетине основаца, да се окупе и плешу, играју се и друже са малишанима из Дечијег села.

Занимљиве креативне и едукативне радионице попут прве помоћи, плеса и радионице за прављење медењака, пецања и свирања на цимбалу, биле су само део програма овог супер дечијег кутка. Ипак, један гест на манифестацији се посебно издвојио. Наиме, једна хумана девојчица је тог дана прославила свој девети рођендан и донирала све поклоне гостима из Дечјег села

ПерСу маркети су били једни од пријатеља ове друштвено одговорне манифестације. На тај начин су још једном показали како заједено са мало труда можемо много да учинимо за људе из наших заједница и да подсетимо све око себе да "Добро иде у круг!".

 

 

 

Извор: ПерСу

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија