latinica | ћирилица

ПЕРСУ ОТВОРИО ПРВИ МАРКЕТ У МЕСТУ ЗЛАТИЦА

02.08.2019

Нови ПерСу маркет, 151. по реду, отворен је протеклог викенда у насељеном месту Златица. Реч је о малом месту са свега 300 становника, удаљеном од Зрењанина 15 километара. Насеље има уређену инфраструктуру, добре путеве, парк и бициклистичке стазе. Међутим, оно што Златицу издваја од осталих места јесте чињеница да у последње три године није постојала ниједна прехрамбена трговина, па су становници принуђени да своје куповине обављају у околним местима.

ПерСу маркети, као друштвено и социјално одговорна компанија, која брине о заједницама у којима послује, донели су одлуку да изађу у сусрет мештанима Златице и олакшају им свакодневни живот. На овај начин, свих 300 мештана, моћи ће свакодневно да приуште себи све потребне намирнице, а да при том више не троше додатно време и гориво.

“Жеља нам је да помогнемо нашу заједницу, да се приближимо свим потрошачима, да изградимо атмосферу у којој помажемо једни другима, јер добро иде у круг. Поносни смо на све што је наше и желимо то да негујемо, да пружимо добру услугу не само у великим градовима, већ и у најмањим и најудаљенијим местима, а да нам при томе профит није на првом месту. Сваки купац нам је важан, свака заједница нам је важна, а сматрамо да је ово одличан начин да то и покажемо” поручују из ПерСу маркета.

Нови маркет у Златици радиће сваког радног дана и суботом од 07 до 20, као и недељом од 07 до 12, а налази се на адреси Главна бб.

 

 

 

Извор: Портал I love Zrenjanin

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија