latinica | ћирилица

ПОДЕЛА СЕРТИФИКАТА УЧЕСНИЦИМА ЛЕТЊЕ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ

15.11.2017

Дана, 15. новембра 2017. године на Техничком факултету „Михајло Пупин“ у Зрењанину, одржано је свечано проглашење победника „Летње стручне праксе“, као и додела сертификата свим учесницима пројекта.

Присутнима су се испред партнера на пројекту, Техничког факултета „Михајло Пупин“, обратиле деканица факултета проф. др. Драгица Радосав и проф. др. Драгана Глушац, координаторка пројекта испред Факултета, истичући значај ове праксе, како за саме студенте и факултет, тако и за привреду. Деканица  проф. др. Драгица Радосав напоменула је да су пројектни радови студената из овог циклуса летње стручне праксе изузетно квалитетни, што показује озбиљност и зрелост учесника пројекта.

Испред „Зрењанинског пословног круга – ЗРЕПОК“, окупљенима се обратио председник овог Удружења Стева Кочалка са присећањем на сам почетак пројекта „Летња стручна пракса“ који је, када је настао пре седам година, био јединствен пројекат на нашим просторима, а данас многа предузећа и организације следе овај позитиван пример. Он је похвалио студенте који су учествовали у пројекту и пожелео им срећу у даљем раду.

Учесници пројекта ,,Летња стручна пракса", фото: Јован Његовић Дрндак

 

Помоћник градоначелника Зрењанина, Душко Радишић овом приликом одао је признање организаторима „Летње стручне праксе“. Он сматра да је овај пројекат од изузетног значаја за Град Зрењанин. Подсетио је присутне, да је Град дао пуну подршку учесницима пројекта, како би студенти били мотивисани за стицање практичног искуства у реалном сектору.

Подсећања ради, победник седмог циклуса „Летње стручне праксе“ је Милош Трошић који је праксу радио у компанији „Гомекс“. Милошу Трошићу ће ЗРЕПОК обезбедити стипендију у укупном износу од 120,000.00 динара, док ће Факултет обезбедити бесплатне мастер студије.

 Он и други учесници у овом пројекту виде своју шансу, како за усавршавање, тако и за запослење у локалним предузећима.

Уручење сертификата победнику, фото: Јован Његовић Дрндак

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија