latinica | ћирилица

ПОЗИВ ПРИВРЕДНИЦИМА И ПРЕДСТАВНИЦИМА ЈАВНОГ СЕКТОРА

17.12.2012

Позивамо Вас на трибину која ће се одржати у хотелу Војводина у четвртак 20.12.2012. године са почетком од 9,30 и завршетком до 12,30ч на тему


ПРОМОЦИЈЕ РАЗВОЈА ЈАВНО-ПРИВАТНОГ ПАРТНЕРСТВА У СРБИЈИ И КОНКРЕТНИХ МОГУЋНОСТИ ПРИМЕНЕ У СРЕДЊЕБАНАТСКОМ ОКРУГУ


Мишљења смо да је овај облик инвестирања веома значајан, а недовољно познат нашој целокупној јавности баш као што су и представници јавног сектора и привреде нимало или недовољно упознати са могућностима које пружа ЈПП као и законски оквир који је омогућио нови закон о Јавно приватном партнерству и концесијама који је усвојен прошле године.

 

У намери да подржимо Програм за побољшање стања привреде, предузетништва и занатства у Војводини, који је донео покрајински секретаријат за привреду, запошљавање и равноправност полова октобра ове године, а у којем се као један од кључних стратешких праваца Војводине наводи и „Интензивна примена модела јавно приватног партнерства“, као и да подржимо настојања Владе Републике Србије у погледу промовисања овог модела инвестирања у нашој земљи, одлучили смо да организујемо трибину и обезбедимо релевантне излагаче који би нас детаљније упознали са моделом ЈПП.

 

Сматрамо да је ова трибина од изузетног значаја како за привреднике заинтересоване за овај облик улагања, тако и за представнике јавног сектора (председнике општина средњебанатског округа, њихове сараднике, директоре јавних предузећа), али и за целокупну јавност јер је неопходно разумевање и њена подршка за овакве облике инвестирања како би они заиста били и прихваћени и успешно реализовани.

 

Због ограниченог броја места, молимо све заинтересоване да своје присуство најаве на имејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или на телефон 023/533-577.


Овде можете преузети комплетну Агенду

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија