latinica | ћирилица

ПОКРЕТАЊЕ ДЕВЕТОГ ЦИКЛУСА ПРОЈЕКТА "ЛЕТЊА СТРУЧНА ПРАКСА"

11.04.2019
Зрењанински пословни круг - ЗРЕПОК и Унија послодаваца Србије - послодавци Зрењанина позивају компаније да се пријаве за учешће у пројекту „Летња стручна пракса" који се реализује од 2010. године у сарадњи са Техничким факултетом „Михајло Пупин", а уз подршку Града Зрењанина. Циљ пројекта је да се омогући студентима ТФ „Михајло Пупин“ стицање практичних знања и вештина која ће их боље позиционирати на тржишту рада.
 
Сматрамо да је „Летња стручна пракса“ пројекат који се организује са циљем стварања услова добре сарадње Техничког факултета „Михајло Пупин“ са једне стране, привредника и предузетника са друге стране и локалне самоуправе са треће стране, чиме ће се постићи размена знања и искустава, унапређење успешности у остваривању властитих визија, заједнички рад и могућност утицаја привредника на профилисање кадрова који су неопходни Зрењанинској привреди.
 
„ЗРЕПОК“ ће најбољег студента наградити са стипендијом у износу од 120.000 динара, док ће факултет обезбедити бесплатне мастер студије практиканту који најуспешније одбрани свој пројектни задатак.
 
Компаније које се пријаве нећете имати никакве обавезе у погледу исплате зараде студентима.
 
За учешће у пројекту потребно је да компанија идентификује проблем или посао у фирми који треба да буде решен и да именујете ментора, то јест лице које ће упућивати студента у задатке његовог радног места и начине за њихово обављање. Учесници пројекта ће бити студенти са треће и четврте године студија, и у складу са тим треба да буде и сложеност пројектног задатка. Студента фирме бирају саме. 
 
Програмом је предвиђено да пракса траје 3 месеца, а за координацију свих пројектних активности задужен је „ЗРЕПОК“.
 
Пријаве се врше достављањем попуњеног пријавног образца (мејлом, поштом или лично) којег можете преузети овде.
 
За додатна питања стоји Вам на располагању Изабела Киш, ПР – секретар „ЗРЕПОК“-а, њени контакт подаци су  телефон (у канцеларији) : 023/533-577, мејл адреса Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија