latinica | ћирилица

ПОТПИСАН УГОВОР О СТИПЕДИРАЊУ СА НАЈБОЉИМ СТУДЕНТОМ НА ПРОЈЕКТУ “ЛЕТЊА СТРУЧНА ПРАКСА”

01.11.2011

Поводом завршетка летње стручне праксе коју је “Зрењанински пословни круг” организовано у сарадњи са Техничким факултетом “Михајло Пупин”, у уторак 01. новембра у просторијама Удружења свечано је уприличено потписивање уговора о стипендирању са најбољим изабраним студентом - Мате Габриелом.

 

Стипендија је намењена за финансирање мастер студија у школској 2011/2012 години у укупном годишњем износу од 120.000 динара која ће се исплаћивати редовно, у једнаким месечним ратама. Овом потписивању су присуствовали декан факултета проф. Милан Павловић, продекан за наставу проф. Драгана Глушац и чланови ЗРЕПОК-а.

 

У име „ЗРЕПОК“-а уговор о стипендирању је потписао председник Драган Видаковић истакавши том приликом да је уверен да ће Габријела стипендију искористити да најбољи могући начин односно да заврши мастер студије у предвиђеном року са максималним оценама.

 

Габриела Мате, најбољи студент у "летњој стручној пракси" и Драган Видаковић, председник ЗРЕПОК-а приликом потписивања уговора

 

Пројекат летње стручне праксе омогућио је студентима завршне године Техничког факултета “Михајло Пупин” стицање практичног искуства у привреди града Зрењанина. Летња стручна пракса реализована је у фирмама чланица ЗРЕПОК-а односно у фирмама “Импел”, “Гомекс”, “Неимар”, “Термика”, “Огрев”, “Мркшићеви салаши”, “BB trade”, “BB company” и “Валор”.

 

У нади да ће се сарадња наставити, Декан проф. Милан Павловић захвалио се на указаном поверењу и исказао задовољство што су привредници препознали значај њиховог међусобног повезивања, јер је оно свакако од користи како за образовну институцију и студенте у њој тако и за саме привреднике.

 

С лева на десно: декан факултета проф. Милан Павловић, Габриела Мате и председник ЗРЕПОК-а, Драган Видаковић

 

Драган Видаковић, у име ЗРЕПОК-а обећао је да ће се и у будућности ова пракса наставити као и да ће се пронаћи нови облици учешћа у пројектима који имају за циљ да се студентима Техничког факултета омогући квалитетније школовање и образовање.

 

Свечаном потписивању уговора о стипендирању су присуствовали и остали чланови ЗРЕПОК-а Војислав Мркшић, Будимир Јовановић, Горан Ковачевић, Милоје Тодоровић, Стева Кочалка и Драгољуб Бјелоглав.

 

Чланови ЗРЕПОК-а, представници Техничког факултета “Михајло Пупин” и најбољи студент у “летњој стручној пракси”

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија