latinica | ћирилица

ПОТПИСАН УГОВОР О СТИПЕНДИРАЊУ СА ПОБЕДНИКОМ „ЛЕТЊЕ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ 2016“

09.11.2016

Након завршене „Летње стручне праксе 2016“, оцене пројектних радова и избора најбољег студента, у просторијама „Зрењанинског пословног круга“ уприличено је свечано потписивање Уговора са новим стипендистом Удружења.

Нови стипендиста Удружења је Небојша Татомиров, он је праксу обављао у компанији „Progressive media“, на пројекту из области дигиталног маркетинга.

Стева Кочалка, председник „ЗРЕПОК“-а са Небојшом Татомиров, победником летње стручне праксе

Удружење „Зрењанински пословни круг“ је Небојшу наградило стипендијом у укупном годишњем износу од 120,000.00 динара које ће се исплатити у 12 једнаких месечних рата.

Студент је рекао да му ова награда много значи, а посебно је захвачан због корисног искуства стеченог у току обављања стручне праксе у фирми „Progressive media“.

Чланови ЗРЕПОК-а су изузетно задовољни што је и ове године реализован пројекат „Летња стручна пракса“ и нагласили су да је изузетно значајно то што се пројекат проширује и на фирме које нису у саставу „ЗРЕПОК-а“.

На данашњем догађају су носиоци пројекта „Летње стручне праксе“, „ЗРЕПОК“ и Технички факултет потврдили да ће се овај пројекат сигурно наставити и у будућности.

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија