latinica | ћирилица

ПОТРОШАЧИ ЗНАЈУ НАЈБОЉЕ: ДИЈАМАНТ ДОБИТНИК ПРИЗНАЊА “НАЈОМИЉЕНИЈИ ПРОИЗВОЂАЧ 2020”

25.06.2020

Већ десету годину заредом потрошачи из целе Србије бирали су омиљене производе и брендове, и доделили им признање “Мој избор”. У веома јакој конкуренцији, међу више од хиљаду домаћих производа и брендова, компанија Дијамант је освојила признање “Најомиљенији произвођач”, као и златну плакету за 2020. годину.

“Да је Дијамант заслужени добитник признања о којем одлучују искључиво они који производе користе, сведочи константан раст продаје наших производа. Престижна награда ‘Најомиљенији произвођач 2020’ је доказ квалитета, то је додатна потврда традиционалне привржености потрошача Дијаманту. За нас је ово важан подстицај да наставимо да се трудимо и константно унапређујемо наше производе у свим сегментима, како бисмо остали најомиљенији произвођач и наредних година”, каже Татјана Ђокановић, директор Маркетинга и развоја.

Доделу ових престижних признања по десети пут организовало је удружење “Моја Србија” у циљу подстицања развоја домаће производње, побољшања квалитета робе и услуга, као и промоције квалитета производа који настају на нашим просторима.

Извор: Портал Бизлајф

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија