latinica | ћирилица

ПОЧИЊЕ ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ПЕРСУ МАРКЕТА ЗА КУПОВИНУ ОГРЕВА ЗА 100 ПОРОДИЦА

29.09.2018

У понедељак 1. октобра, почиње велика хуманитарна акција ПерСу маркета „Топли динар”. Од 1. до 31. октобра, од сваког рачуна оствареног у ПерСу маркетима, биће издвојен по 1 динар, да би се од сакупљеног новца, у вредности преко милион и по динара, купио огрев за 100 породица којима је таква помоћ потребна.

– Хуманитарну акцију „Топли динар” организујемо четврту годину заредом. До сада смо заједно угрејали 300 домова. Верујемо да ћемо уз помоћ наших потрошача ове године обезбедити огревом још 100 породица. Тај број може бити већи, уколико се више суграђана одазове нашем позиву и да свој допринос. Што се више рачуна оствари у ПерСу маркетима током октобра месеца, више породица из нашег комшилука ће бити обезбеђено огревом за целу зиму, поручују из ПерСу маркета.

Циљ акције је да се помогне и додатно допринесе заједници, кроз директну и транспарентну помоћ најугроженијима. По завршетку акције, кад се сакупе средства, следи набавка огрева и уручење породицама, већ у првој недељи новембра, како би спремно дочекали предстојећу зиму.

ИЗВОР: Портал Portal I love Zrenjanin

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија