latinica | ћирилица

ПРВИ ПРОДАЈНИ ОБЈЕКАТ ФИРМЕ ЧЛАНИЦЕ ЗРЕПОК-А У КРАГУЈЕВЦУ

04.06.2019

У петак, 24. маја отворен је први малопродајни објекат у Крагујевцу, четвртом по реду граду по величини у Србији и седишту Шумадијског округа. Продавница у Крагујевцу је уједно и 169. продавница у ланцу компаније ГОМЕКС.

Суперета "Крагујевац" налази се на адреси Краља Милана ИВ бр. 19в и простире се на 226 квадратних метара продајног простора. Након завршене обуке у Тренинг центру, овде је запослено чак четрнаест нових колега и колегиница.

МПО "Крагујевац" располаже са две касе, месарицом, воћарицом, млекарицом... и уређен је по ГОМЕКС стандардима предвиђеним за суперете. Значајно је истаћи да је у овој продавници постављен млин за кафу који купцима, љубитељима кафе омогућава да комбинацијом три квалитетне врсте зрна припреме и самељу своју омиљену мешавину.

Потрошачима је асортиман од преко 5000 артикала на располагању за куповину сваког дана од 07:00 до 20:45.

И у овој продавници, купци ће бити у прилици да купе бројне артикле робних марки ГОМЕКС-а: 1/1, Увек Треба, Панони, Квак и робну марку меса и прерађевина од меса "Граничар".

Реакције оних који су се уверили у висок квалитет и приступачне цене меса и месних производа из линије "Граничар", нарочито када су у питању наше кобасице у МАП паковању и у вакум паковању су изузетно позитивне, што је сигнал да ће и купци у суперети "Крагујевац" делити слично искуство.

 

 

 

Извор: Гомекс

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија