latinica | ћирилица

ПРИЛОГ „РТС“-А О „ЗРЕПОК“-ОВОЈ ИНИЦИЈАТИВИ У ЕМИСИЈИ „ПОТРОШАЧКИ САВЕТНИК“

24.11.2012

Новинарска екипа „Потрошачког саветника“ снимила ја прилог у вези проблема слабог квалитета гаса који се испоручује корисницима у Зрењанину и региону Баната.

 

Будимир Јовановић, члан Извршног одбора „Зрењанинског пословног круга“ као иницијатор и најбољи познавалац ове проблематике разговарао је са новинаром Ненадом Бумбићем на ову тему и објаснио му да је „ЗРЕПОК“ покренуо ову Иницијативу због лошег квалитета гаса и цене која не одговара том квалитету. Он је објаснио да се зрењанинско тржиште снабдева домаћим гасом из налазишта земног гаса у Банату и да је тај гас изузетно лошег квалитета, а да корисници плаћају за око 10 до 15 одсто већу цену гаса у односу на ону који плаћају потрошачи којима се дистрибуира руски гас.

 

У прилогу можете чути и став градске управе Зрењанин као и мишљење представника „Удружења потрошача Кикинда“.

 

Емисију „Потрошачки саветник“ можете пратити сваке суботе на другом програму, а циљ емисије је да гледаоцима помогне да сазнају који су производи и услуге на тржишту неквалитетни, а поред тога веома интересантан део је кад аутор емисије покушава да добије одговоре на „незгодна“ питања.

 

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија