latinica | ћирилица

РУМА БОГАТИЈА ЗА ЈОШ ЈЕДАН ГОМЕКС-ОВ ОБЈЕКАТ

17.08.2020

Други објекат “ГОМЕКС-а” у Руми отворен је 7. августа, на адреси ЈНА 105.

Новоотворени маркет има две касе и нуди широк асортиман производа који ће купцима бити на располагању сваког радног дана и суботом од 6:45 до 20:30, као и недељом од 7 до 13 часова.

Поред свежег воћа и поврћа, у понуди је и посебан кутак за здраву храну, свеже млевена кафа на млину, али и бројне акције и погодности намењене потрошачима. У овом маркету запослено је 10 нових радника.

Модерним изгледом, пажљиво одабраним асортиманом и квалитетном услугом, “Рума ЈНА” у потпуности испуњава очекивања потрошача када су у питању свакодневне, али и велике куповине.

У складу са препорукама Владе Републике Србије, и у овом, као и у свим осталим Гомекс маркетима широм земље, спроведене су и примењују се све мере заштите здравља потрошача и запослених.

На дан отварања, велики број потрошача је стрпљиво чекао да објекат почне са радом. Грађане Руме су дочекале велике акције и попусти, као и бројна изненађења и поклони.

Сви потрошачи су имали могућност да бесплатно добију своју лоyалтy картицу Касицу Бројалицу којом сакупљају “кешириће” и остварују додатне попусте.

Извор: Гомекс

Фото: Гомекс

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија