latinica | ћирилица

СВЕЧАНИМ КОКТЕЛОМ ОБЕЛЕЖЕНА ТРЕЋА ГОДИНА РАДА „ЗРЕПОК“-а

21.01.2013

21. јануара 2013. године, у „зеленој сали“ хотела „Војводина“, „Зрењанински пословни круг –“ је приредио коктел поводом три године постојања и свечаног отварања канцеларије Удружења. У званичном делу свечаности представљен је нови члан Удружења, уручене су Повеље новим Пријатељима „ЗРЕПОК“-а, сумирани су резултати рада у 2012.-ој години, представљени планови за 2013-у и извршена је промоција другог издања „Зрењанинске сиве књиге“.

 


Овом догађају присуствовали су носиоци најзначајнијих функција града Зрењанина и Средњобанатског округа: начелница Средњебанатског округа Тања Дуловић, председник скупштине града Зрењанина Радован Булајић, председник општине Житиште Душан Милићев, а поред њих позиву ЗРЕПОК-а су се одазвали и друге јавне личности, званични представници градске управе, јавних предузећа, представници медија, као и пословних и невладиних организација са којима „ЗРЕПОК“ сарађује.

 

У присуству многобројних угледних гостију скуп је званично отворила Изабела Киш, ПР-секретар Удружења, која је у име чланова „ЗРЕЊАНИНСКОГ ПОСЛОВНОГ КРУГА“ поздравила госте и искрено им се захвалила што су се одазвали позиву.

 

Изабела Киш, ПР-секретар „ЗРЕПОК“-а је отворила скуп и поздравила присутне


На самом почетку званичног дела коктела представљен је нови члан „ЗРЕПОК“-а, Војин Обрадовић. Укратко је изнета и његова професионална биографија након чега се он и лично захвалио члановима Удружења што су му учинили част позвавши га у члансто „ЗРЕПОК“-а. Он се присутнима обратио са следећим речима:

 

„Желим да истакнем да је велика част и задовољство постати члан „Зрењанинског пословног круга“. Трудићу се да равноправно, раме уз раме са старијим члановима „ЗРЕПОК“-а учествујем у стварању повољног пословног окружења које ће пре свега упослити људе а самим тим довести до привредног просперитета града. „Точак Ауто“ тренутно запошљава нешто више од 40 људи, а у најскоријој будућности планирамо да направимо један репрезентативан објекат у центру града где ће такође бити отворена нова радна места. Оно што посебно истичем, јесте да сам пре свега отац четворо деце и локалпатриота, с тога су моје амбиције да наша деца одрастају у једном потпуно напредном и развијеном региону са градом Зрењанином као лидером, што је и циљ деловања ЗРЕЊАНИНСКОГ ПОСЛОВНОГ КРУГА“.

 

Војин Обрадовић, нови члан „ЗРЕПОК“-а у обраћању присутнима на коктелу
 

Након тога јавности је предочена одлука скупштине „ЗРЕПОК“-а да и ове године додели две „Повеље пријатељства“ људима за које чланови Удружења сматрају да су не само успешни и угледни појединци, остварени у професији коју обављају и уважени у нашој средини, већ и да су то људи који својим радом и личним ангажовањем доприносе промовисању Зрењанина као места пожељног за живот и рад. Осим тога, то су људи који у потпуности прихватају и осећају визију и мисију „ЗРЕПОК“-а као своју и спремни су да дају властити допринос у остварењу циљева које је „ЗРЕПОК“ поставио и за које верују да су на опште добро свих наших суграђана. Додељивањем овог признања „ЗРЕПОК“ жели јавно, са поносом, да истакне ко су његови пријатељи и да пренесе поруку какви људи су им потребни. Повеља пријатељства је ове године додељена трећи пут и одлучено је да добитници овог, својеврсног признања којем чланови „ЗРЕПОК“-а дају изузетан значај, буду г-дин Владимир Грубанов, дугогодишњи директор Луткарске сцене Народног позоришта „Тоша Јовановић“ у Зрењанину и г-дин Дмитар Мајсторовић, власник мењачнице „СПИН“ и један од најзаслужнијих људи за развој стонотениског спорта у региону. На основу њихових професионалних и људских квалитета, чланови „ЗРЕПОК“-а су проценили да су они праве личности за пријатеље “ЗРЕПОК”-а и да ће њихово дугогодишње искуство бити драгоцено за даљи рад нашег Удружења.

 

„ПОВЕЉУ ПРИЈАТЕЉСТВА“ Владимиру Грубанову уручио је члан ИО „ЗРЕПОК“-а Драгољуб Бјелоглав


Владимир Грубанов је у обраћању присутнима рекао да је веома почаствован статусом Пријатеља „ЗРЕПОК“-а, додавши да изузетно цени то што „ЗРЕПОК“ ради јер је и сам имао сличну визију пре 20 година. Речима : „Нису град зграде већ људи који га чине“ Владимир Грубанов је уједно и честитао члановима трећу годину постојања „ЗРЕПОК“-а и поздравио њихову изврсну идеју да окупе најуспешније појединце ове средине у једно удружење са визијом.

 

„ПОВЕЉУ ПРИЈАТЕЉСТВА“ Дмитру Мајсторовићу уручио је члан „ЗРЕПОК“-а Горан Ковачевић 

 

Потом се присутнима обратио и Дмитар Мајсторовић, који се захвалио на урученој „Повељи Пријатељства“ и рекао да му пуно значи ово признање и додао да подржава циљеве и активности „ЗРЕПОК“-а.

 

 

Присутни представници градске управе су пажљиво пратили излагања говорника

 

Након уручених Повеља присутнима се обратио Драган Видаковић, председник „Зрењанинског пословног круга“. Он је укратко сумирао резултате рада Удружења у 2012. години, уједно је и набројао неколико награда које су уручене најуспешнијим члановима Удружења крајем прошле године, представио јавности план рада за 2013-у као и друго издање „Зрењанинске сиве књиге“.

 

Овде можете преузети цео текст говора Председника ЗРЕПОК-а на коктелу.

 

На крају је Драган Видаковић у своје и у име чланова Удружења пожелео свима „пре свега, добро здравље у овој години, потом, пуно успеха, како личног тако и пословног и професионалног и, на послетку, да наредне године се истим овим поводом окупимо и да заједно констатујемо да нам је свима бар мало боље него што је то сада.“

 

Драган Видаковић, председник ЗРЕПОК-а наздравља гостима на крају званичног дела коктела 

 

Чланови „ЗРЕПОК“-а са Пријатељима удружења

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија