latinica | ћирилица

ТОП МЕНАЏЕРИМА ФИРМИ ЧЛАНИЦА „ЗРЕПОК“-А ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ "КАПЕТАН МИША АНАСТАСИЈЕВИЋ"

17.12.2012

У понедељак, 17.12.2012. године у свечаној сали Градске куће уручена су признања “Капетан Миша Анастасијевић” за 2012 годину. Руководиоци фирми чланица „ЗРЕПОК“-а награђени су и ове године. За допринос унапређењу ратарске пољопривредне производње награђен је Милан Мркшић испред Земљорадничке задруге “Мркшићеви салаши” док је Дарко Бјелоглав, комерцијални директор “ПерСу маркета” компаније “ББ Трејд” и “ББ Компани” награђен за најуспешнији породични бизнис у 2012. години у Средњем Банату.

 

Додела признања „Капетан Миша Анастасијевић“ својеврсно је оцењивање и вредновање предузетничког стваралаштва и организује се у оквиру пројекта „Пут ка врху“, који је настао пре 12 година, са основном идејом афирмације привредног и друштвеног стваралаштва Србије.

 

На слици награђени - Дарко Бјелоглав и Драгана Мркшић

 

Ове године признање “Капетан Миша Анастасијевић” добило је 19 појединаца и компанија, за остварене изузетне резултате у пословању и допринос подизању привредног капацитета Зрењанина и региона Средњег Баната.

 

Признање за најуспешнијег менаџера 2012. године на подручју Средњег Баната добио је Предраг Амижић, генерални директор компаније “Агрожив а.д” Житиште, награду за најуспешнију страну инвестицију у Средњем Банату добио је Миро Видошевић, директор компаније “Draexlmaier”, за развој индустријских зона и ширење предузетничке културе награда је уручена и помоћнику градоначелника Ивану Девићу, Татјана Тодоровић, власница предузећа “Агро-дукат” проглашена је за најуспешнију жену у бизнису 2012. године, а награду за примену савремених технологија и међународне стандарде добила је компанија “Chemical Agrosava”- ПЈ Зрењанин и њен директор Радован Булајић. За афирмацију мира, толеранције и хуманости награђен је монс.др Ладислав Немет, бискуп зрењанинске бискупије, док је Дубравка Бенгин Булован добила признање за остварене високе домете у музичком и културном стваралаштву региона. За обогаћивање туристичких потенцијала Средњег Баната награђен је Саша Шућуревић, председник Општине Нови Бечеј, , док је проф. др Милан Павловић, декан Техничког факултета “Михајло Пупин” Зрењанин добио признање за остварене резултате у области високог образовања. Признање за Нај – ктитора Средњег Баната добио је Марко Милошевић, привредник и добротвор из Сутјеске, за квалитет информисања и друштвену одговорност награђен је Срђан Вучуревић, директор “Војводина локал пресса”, док је признање за међународне пројекте културе и стваралаштва у 2012. години добио Образовно културни центар Сечањ и директорка Бранислава Рудан. Основна школа “Вељко Ђуричин” из Јарковца на челу са директором Љубомиром Кришаном награђени су за вишегодишње резултате у образовању и васпитању младих на селу, др Предраг Матејин, естетски хирург и покрајински посланик из Зрењанина добио је признање за допринос унапређењу здравства и медицинске струке, док је Милорад Савић, новинар ТАЊУГ-а из Зрењанина награђен за вишегодишње ангажовано информисање и друштвену одговорност. За најперспективнијег младог спортисту Средњебанатског округа проглашен је Илија Мајсторовић, испред стонотениског клуба “Банат” Зрењанин, док је признање за најуспешнијег младог менаџера у пољопривредној производњи Средњег Баната додељено Раца Јовану испред “Раца доо” Зрењанин.

 

 Добитници признања „Капетан Миша Анастасијевић“

 

Установљено признање – Плакета и Златник са ликом Капетана Мише Анастасијевића- уметничко је дело Љубише Манчића, академског вајара из Београда.

 

Признање „Капетан Миша Анастасијевић“ једно је од најугледнијих привредних признања У Србији и додељује се сваке године. Носиоци пројекта су „Медиа Инвент“ и Факултет техничких наука из Новог Сада, а стручну помоћ у његовој реализацији дају регионалне привредне коморе, Привредна комора Војводине и Привредна комора Србије.

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија