latinica | ћирилица

ФИРМА ЧЛАНИЦА ЗРЕПОК-А, "ГОМЕКС", ПОДРЖАЛА ТАКМИЧЕЊЕ У ПЛЕСУ

26.03.2018

Град Зрењанин, односно велелепни спортски објекат Кристална дворана, у суботу, 24. марта, били су домаћини близу 1.500 младих плесача из 50-ак плесних организација, који су наступили на “Dance fusion 2018”, међународном такмичењу у плесу. Уз локалну самоуправу, подршку овом значајном уметничком догађају пружила је и компанија ГОМЕКС.

Плесачи су се такмичили у категоријама: соло, дуо / трио, групе и формације, а били су подељени по старосним категоријама. Дисциплине у којима су се плесачи надметали и приказивали биле су: отворено, савремени / модерни плес, класичан балет, џез стил, уметност, музичко позориште, фолк, тап, акро стил, Б Боyинг, хоп стил, улични стил, диско, оријентални, мажорет, фит кид и латин фитнес.

Жири је заиста имао пуно руке посла јер су сви учесници заиста били максимално увежбани, а није изостало ни бодрење публике са трибина Кристалне дворане.

Специјалну награду компаније ГОМЕКС, велику кутију пуну сланиша и слаткиша, представници наше компаније уручили су City Dance студију из Новог Сада и њиховој бабy формацији, односно најмлађим такмичаркама овог клуба.

Ваља истаћи да је и ове године "Dance fusion" има хуманитарну ноту - целокупан приход од продатих улазница за догађај намењен је Дечијем одељењу Градске болнице у Зрењанину као и социјално угроженим породицама.

ИЗВОР: ГОМЕКС

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија