latinica | ћирилица

ФИРМА ЧЛАНИЦА ЗРЕПОК-А, ГОМЕКС, ОТВОРИЛА МАЛОПРОДАЈНИ ОБЈЕКАТ У ПИРОТУ

10.09.2019

Са великим задовољством Вас обавештавамо да је у петак, 30. августа отворен први малопродајни објекат у Пироту. Он је уједно и 177. продавница у нашем ланцу.

Суперета "Пирот Гимназија" налази се на адреси Српских Владара 179 (преко пута Гимназије) у Пироту. Модеран продајни објекат се простире на преко 250 квадратних метара продајног простора и потрошачима нуди све на једном месту. Након завршене обуке у нашем Тренинг центру, овде је запослено дванаест нових колега и колегиница. МПО "Пирот Гимназија" располаже са две касе, месарицом, воћарицом, млекарицом... и уређен је по ГОМЕКС стандардима предвиђеним за суперете.

Потрошачима је асортиман од преко 5000 артикала на располагању за куповину сваког радног дана и недељом 07:00х до 22:30х. Наши купци могу увек да рачунају на квалитетно свеже месо на пању, као и у МАП паковању наше робне марке “Граничар”, што је постао и заштитни знак нашег ланца, затим воће, поврће, посебан кутак за здраву храну, уз бројне акције, повољности и погодности за потрошаче. Посебно смо поносни што ћемо и у овој продавници бити у прилици да нашим потрошачима понудимо бројне артикле робних марки ГОМЕКС-а: 1/1, Увек Треба, Панони, Квак и многе друге. Значајно је истаћи да је у овој продавници постављен млин за кафу који купцима, љубитељима кафе омогућава да комбинацијом три квалитетне врсте кафе од три различите врсте укуса припреме сами своју омиљену мешавину. На самом отварању интересовање купаца је било велико, а за све купце су обезбеђени и пригодни поклони.

Извор: Гомекс

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија