latinica | ћирилица

ФИРМА ЧЛАНИЦА ЗРЕПОК-А, ГОМЕКС, ПОДРЖАЛА СУСРЕТЕ ПЛАНИНАРА НА ЦАРСКОЈ БАРИ

11.06.2019

Традиционални сусрети планинара и љубитеља природе одржани су по 27. пут на Царској бари, излетишту надомак Зрењанина. У организацији Клуба планинара из Зрењанина, а под покровитељством компаније ГОМЕКС, сусрет је ове године окупио близу 200 гостију из разних крајева Србије уз учешће једне екипе из Републике Српске.

Уз одличне временске услове и сјајно расположење, тачно у 10 часова означени су почеци трка на кратким, средњим и дугим стазама, као и вожња бицикала и шетња свих заинтересованих да на тај начин обиђу Царску бару. Бициклисти су возили од излетишта до села Бело Блато неких двадесетак километара, док су шетачи имали на располагању краћу стазу од 7 километара и дужу која је имала више од 10 километара.

Током трајања окупљања, љубитељи природе могли су Царску бару да упознају и вожњом бродићем уз информације које је давао стручни водич. Крај овогодишњег окупљања обележила је подела медаља и захвалница учесницима у трчању и вожњи бицикала након чега је уследио и традиционални заједнички ручак.

 

 

Извор: Гомекс

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија