latinica | ћирилица

ФИРМА ЧЛАНИЦА ЗРЕПОК-А, "ГОМЕКС" ПОКРОВИТЕЉ ФЕСТИВАЛА "ЗДРАВ ЖИВОТ"

29.05.2018

У Културном центру Зрењанина током последњег викенда у мају организован је дводневни Фестивал "Здрав Живот" са циљем промовисања здравих стилова живота, здраве исхране, алтернативне медицине уз низ других, занимљивих садржаја које не виђамо свакодневно у граду. Генерални покровитељ овог дешавања била је компанија ГОМЕКС.

 

Заинтересовани учесници и посетиоци имали су прилику да током суботе и недеље одслушају бројна предавања (прво у низу одржао је чувени Саша Плећевић – др Феелгоод, на тему "505 – шифра за здрав живот"), да учествују у радионицама, као и у активностима организованим у Планковој башти код зграде Културног центра. Посебан програм био је припремљен за децу, уз подршку запослених у Бањи Русанда и значају колективне гимнастике код деце.

 

Понуду здравих производа представиле су и продавнице здраве хране, док су посетиоци могли да упознају Мајански календар, разне врсте медитација, тантри, реконективног лечења… Организовано је и врло посећено предавање о клиничкој ароматерапији, која је у последње време веома популарна, док су кроз предавања о Ајурведи посетиоци упознати са мудростима старих Веда и њиховом источњачком филозофијом живота.

 

Организатор фестивала, Удружење "Здрав живот" ове године слави 30 година успешног рада. Делатност удружења је едукативна и обавља се путем предавања или курсева ради унапређења физичког и менталног здравља људи. Пратеће активности удружења су иницирање привредних активности за производњу, прераду и дистрибуцију еколошки и биолошки пуновредне хране. Током свих ових година објавили су више стотина стручних текстова из разних области уско повезаних са планом и програмом рада.р фестивала, Удружење "Здрав живот" ове године слави 30 година успешног рада. Делатност удружења је едукативна и обавља се путем предавања или курсева ради унапређења физичког и менталног здравља људи.

 

Пратеће активности удружења су иницирање привредних активности за производњу, прераду и дистрибуцију еколошки и биолошки пуновредне хране. Током свих ових година објавили су више стотина стручних текстова из разних области уско повезаних са планом и програмом рада.

 

ИЗВОР: ГОМЕКС

 

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија