latinica | ћирилица

ФИРМА ЧЛАНИЦА ЗРЕПОК-А ДОДЕЛИЛА ОГРЕВ НАЈУГРОЖЕНИЈИМ ПОРОДИЦАМА

26.11.2018

У оквиру хуманитарне акције „Топли динар“, коју већ чеврту годину заредом организују ПерСу маркети уз подршку партнера и потрошача, сакупљена су новчана средства за набавку огрева за сто најугроженијих породица широм Војводине. Од сваког рачуна реализованог током месеца октобра дониран је по 1 динар, а акцији су се ове године придружиле компаније Моравка, Штарк, Пепси, Еуробрикет и Victoria Oil.

Задовољни смо што смо и ове године успели да обезбедимо помоћ најугроженијим грађанима у преко 80 места широм Војводине. Радује нас што су потрошачи својом куповином у ПерСу маркетима значајно допринели повећању фонда за куповину огрева, а уједно партнери препознали колико је социјално угроженим породицама важан овакав вид подршке - поручују из ПерСу маркета.

Целокупној организацији сваке године велику помоћ пружају и Центри за социјални рад из свих општина, који упућују на најугроженије породице у својим местима, а уједно негујући и сарадњу приватног и јавног сектора у овако важним ситуацијама.

Хуманитарна акција „Топли динар“ годинама уназад пружа велику подршку многим социјално угроженим, многочланим породицама јер је питање зимског огрева највећа новчана ставка у сваком породичном буџету. У току протекле четири године у оквиру акције Топли динар, огрев је добило преко 400 социјално угрожених породица из готово целе Војводине.

Захваљујемо се свим потрошачима, пословним партнерима и Центрима за социјални рад који су

допринели успешној реализацији хуманитарне акције “Топли динар“ и помогли нам да ове зиме свима буде топло.

ИЗВОР: ПерСу

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија