latinica | ћирилица

ФИРМА ЧЛАНИЦА ЗРЕПОК-А МЕЂУ НАГРАЂЕНИМА У ОКВИРУ КАМПАЊЕ "МОЈ ИЗБОР 2019"

08.05.2019

Коначни резултати кампање "Мој избор 2019", која се одржава девету годину заредом, показали су да је и ове године Плазма кекс компаније Бамби најомиљенији домаћи производ. Титулу најомиљенијег произвођача у Србији понео је Имлек.

Као најбољи брендови у својим категоријама награде су добили: Зачин Ц, Смоки, Металац посуђе, Књаз Милош, Златиборац, Дијамант уље, Моја Кравица, Nectar Family, PS fashion, Плазма кекс, Пошта Србије, Макси, Дунав осигурање, Банка Интеза, Форма Идеале, ЕГЗИТ. Бренд Тифани је освојио награду као победник интернет гласања.

Ове године, у конкуренцији за награду нашло се 930 домаћих производа и брендова у 27 категорија. Гласање је организовано у два круга. У првом су гласали корисници интернета, а брендови са највећим бројем гласова пласирали су се у финале, где их је у свакој категорији чекало по пет најбоље пласираних брендова из претходних акција.

Финално гласање организовано је на терену, методом "лице у лице", а у десет градова Србије гласало је укупно 2.010 потрошача.

Свечана додела признања биће организована средином маја.

Током девет година награду освојиле 43 компаније

Кампању "Мој избор" организује удружење Моја Србија са циљем подстицања развоја домаће производње и промоције квалитета домаћих производа и брендова. Овогодишња акција спроведена је уз подршку потпредседнице Владе Републике Србије Зоране Михајловић, Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и Града Београда.

Јединственост ове кампање је у томе што се додељује искључиво на основу гласова потрошача. Основни услов да неки производ буде номинован јесте да је домаћег порекла, без обзира на структуру власништва фирме која га производи. Изузетно, за ову награду могу бити номиновати и страни производи и брендови, уколико пословање њихових компанија одликују значајне инвестиције у Србији, висока друштвена одговорност и слично.

Током девет година, колико траје акција, наклоност потрочаша и награду "Мој избор" успеле су да освоје само 43 компаније у Србији са укупно 47 брендова.

Извор: еКапија

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија