latinica | ћирилица

ФИРМА ЧЛАНИЦА ЗРЕПОК-А НА ХУМАНИТАРНОЈ ВЕЧЕРИ НУРДОР-А

26.11.2018

Прва Гала вечера Националног удружења родитеља деце оболеле од рака НУРДОР одржана је у зрењанинском хотелу "Војводина" 22. новембра, уз учешће великог броја донатора и људи добре воље. Међу онима који су први пружили подршку организацији оваквог догађаја била је и компанија ГОМЕКС, потврђујући на тај начин висок степен друштвене одговорности и бриге о младима.

Прикупљена средства намењена су отварању нове Родитељске куће у Београду за децу која се лече ван места пребивалишта, а жеља организатора је и да се кроз бригу о унапређењу квалитета живота деце која се лече од малигних болести, промовишу хуманост и љубав.

Идеја да се у Зрењанину организује донаторска гала вечера у циљу прикупљања средстава за отварање родитељске куће за малишане који се лече од рака, показала се потпуно оправданом. Одличан одзив како компанија, тако физичких лица, показатељ је да добре воље и хуманости у граду не мањка.

Гала вече је отворио Градски дечји хор Културног центра, а потом се донаторима и гостима обратила Јоланда Корора, председница Управног одбора НУРДОР-а. Током вечери, међу говорницима били су и домаћин вечери, Владимир Вања Грбић и почасни гости: Зоран Костић Цане, Никола Шкорић (Торбица из “Државног посла”), Угљеша Шајтинац, Др Недељка Бошков, зрењанински глумци...

У музичком делу програма наступила је одлична Маја Жизон и бенд "Оријент бус", а подршку НУРДОР-у на Гала вечери пружио је бенд "Неверне бебе", који је донирао свој наступ.

ИЗВОР: Гомекс

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија