latinica | ћирилица

ФИРМА ЧЛАНИЦА ЗРЕПОК-А ОТВОРИЛА МАЛОПРОДАЈНИ ОБЈЕКАТ У РЕСНИКУ

06.02.2019

Компанија Гомекс отворила је први малопродајни објекат у Реснику, насељу у београдској општини Раковица који је уједно и 165. продавница у овом ланцу.

Минимаркет "Ресник" налази се на адреси Славка Миљковића бр.73 и простире се на 151 квадратних метара продајног простора.

 

 

Након завршене обуке у нашем Тренинг центру, овде је запослено седам нових запослених. МПО "Ресник" располаже са две касе, месарицом, воћарицом, млекарицом... и уређен је по ГОМЕКС стандардима предвиђеним за супермаркете.

Потрошачима је асортиман од близу 3000 артикала на располагању за куповину радним данима и викендом од 07:00 до 20:45х.

У ГОМЕКС-у истичу да су посебно поносни што ће и у овој продавници бити у прилици да својим потрошачима понуде бројне артикле робних марки ГОМЕКС-а: 1/1, Увек Треба, Панони, Квак и робну марку меса и прерађевина од меса "Граничар".

 

 

Реакције оних који су се уверили у висок квалитет и приступачне цене меса и месних производа из линије "Граничар", нарочито када су у питању наше кобасице у МАП паковању и у вакуум паковању су изузетно позитивне, због чега се претпоставља да ће и купци у МПО "Ресник" делити слично искуство.

Извор: Гомекс

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија