latinica | ћирилица

ФИРМА ЧЛАНИЦА „ЗРЕПОК-А“ „КЕРАМИКА ЈОВАНОВИЋ“ ОТВОРИЛА ЈЕ ПРОДАЈНИ ЦЕНТАР У КРАГУЈЕВЦУ

26.05.2015

У оквиру новоотвореног продајног центра ''Керамике Јовановић”, налази се тренутно највећи продајни салон керамике и опреме за купатило у Србији. Продајни центар састоји се од три целине: изложбено-продајног салона површине 1500 метара квадратних, затвореног магацинског простора од 2200м2 и отвореног складишног простора површине 11000м2.

 

Градња објекта је трајала 10 месеци, инвестиција је вредна 1,5 милиона евра и запослено је 23 људи.

 

Главни архитектонски пројекат је урадила архитектица Слађана Халас а пројекат ентеријера архитектица Биљана Радоњић, обе запослене у компанији „Керамика Јовановић“.

 

               ’’Крагујевац као прва српска престоница заслужује да има највећи продајни салон керамике и опреме за купатило у Србији. То данас и добија јер смо одлучили да након Зрењанина, где је седиште наше компаније, и Београда, своју продајну мрежу проширимо и изградимо салон и у Крагујевцу. Славна историја Крагујевца обавезује и на отвореност према свима и зато се надамо што скоријем завршетку пута Крагујевац–Баточина и повезивању са коордиром 10 јер ће то свакако пуно значити за нас, наше пословне сараднике, купце али и све грађане који користе овај путни правац'', рекао је, између осталог, на отварању продајног центра у Крагујевцу, власник и директор ''Керамике Јовановић'' Будимир Јовановић.

 

Продајни центар Керамике Јовановић у Крагујевцу, симболичним сечењем врпце, отворили су Будимир Јовановић и председник „Зрењанинског пословног круга“ Драган Видаковић


Из продајног центра Керамике Јовановић у Крагујевцу вршиће се дистрибуција робе за њихове купце у централној Србији као и за све купце који се географски налазе јужно од Крагујевца. Одавде ће се снабдевати и купци из Македоније, Албаније, Црне Горе и Косова и Метохије. Поред наведених ино тржишта компанија „Керамика Јовановић“ присутна је и у Словенији, Хрватској, Мађарској, Румунији, Босни и Херцеговини.

 


Поводом отварања продајног центра Керамике Јовановић, власник и директор Будимир Јовановић, донирао је средства Прихватилишту за децу и младе Центра за развој услуга социјалне заштите ''Кнегиња Љубица'' у Крагујевцу у износу од 100 хиљада динара.

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија