latinica | ћирилица

ФИРМА ЧЛАНИЦА ,,ЗРЕПОК"-А, ББ ТРЕЈД ОТВОРИЛА НОВИ МАЛОПРОДАЈНИ ОБЈЕКАТ

23.02.2018

Од суботе 17. фебруара, ПерСу породица богатија је за још једног члана. Пресецањем црвене траке, свечано је отворен нови ПерСу маркет у Малом Иђошу, на адреси Главна 31. Отварању је присуствовао председник општине Мали Иђош, Марко Лазић.

Врата овог ПерСу маркета отворена су радним данима и суботом од 06:30х до 20:30х и недељом од 07х до 20х, где муштерије спремно чека љубазно особље ПерСу маркета.

Суперета у Малом Иђошу, сваког дана својим потрошачима на 200 квадрата продајног простора нуди преко 4.000 различитих артикала, водећих домаћих и светских брендова. Како би Вам свакодневна куповина била брза, лака и удобна, објекат је опремљен са две СуПер касе.

Од самог тренутка отварања, овај ПерСу маркет спремно је дочекао велики број својих највернијих купаца и даровао их СуПер поклонима. Два најсрећнија потрошача су на поклон добила Самсунг ЛЕД ТВ, док је свака 50. куповина била за 1 динар. И ту није био крај изненађењима. Првих двадесет потрошача обрадовано је поклон пакетима ПерСу, Белкино&Деликато, док је свака куповина на излазу из новоотвореног објекта дарована поклоном пријатеља ПерСу маркета.

Контактирајте нас

ЗРЕПОК, Краља Александра I Карађорђевића 15/III, Град Зрењанин, Република Србија